recenze

Final Fighter

Final Fighter

Prožeňte se v obrněném tanku na čtyřech různých mapách proti deseti botům! Pokud vám nevyhovují, stačí využít multiplayer a zahrát si proti běžnému hráči. To vše máte k dispozici v akční tankové bitvě Final Fighter.
Když jsem před časem recenzoval Tank Wars On-line, věděl jsem, že se jednoho dne dočkám další skvělé tankové bitvy, která bude nabízet i multiplayer a změřím tak síly s ostatními hráči. U většiny podobných her je však většinou buď jen jedna možnost. Tedy buď hrát proti botům, kteří jsou někdy nemožně dobří a nebo naopak děsně stupidní, a nebo využít multiplayer, což vyžaduje připojení k internetu. Nepochybuji o tom, že ho dnes má každý druhý hráč, ale najdou se i tací, co k němu buď ještě nedošli a nebo jsou na modemu.

Final Fighter tedy disponuje oběma herními režimy. V běžném deathmatchi proti botům stačí navolit mapz, kde se budete prohánět, počet protivníků a ještě si můžete vybrat v jakém tanku budete jezdit. Vše pozorujete z ptač perspektivy, díky čemuž máte parádní rozhled a včas můžete reagovat na nepřátelské útoky. Ze začátku začínáte s běžnou a hlavně nepříliš účinnou zbraní. Proto se hned dívejte kolem a nejdete účinnější. Se základní byste nebyli příliš úspěšní, neboť zničení nepřátelského tanku vyžaduje celkem slušné množství munice.

Ve hře najdete spoustu dalších vylepšení, což už známe z ostatních deathmatchových pařeb. Ve chvíli, kdy se budete cítit vytrénovaní už stačí se jen domluvit s kamarádem a přes IP adresu využít multiplayer. Hra bohužel nenabízí seznam serverů, přes který by připojení bylo snadnější. Ale i tam celkem splňuje dnešní freewarové normy a její hodnocení je naprosto oprávněné.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Final Fighter Final Fighter Final Fighter