recenze

Fightman

Fightman

Máte na něco, popř. na někoho strašný vztek? Chcete někomu pěkně nandat? A nebo si chcete vyzkoušet, jaké to je, být napaden 5 skiny s baseballovými pálkami? Nebo jste masochista, který chce dostat na frak? Pak si rozhodně nenechte utéct hru Fightman!
Nejdříve začnu tím, co vám hra Fightman nenabízí. Nenabízí vám grafické orgie, při kterých byste šíleli, kam až grafická úroveň free her může stoupnout. Nenabízí vám super zvukové efekty, kdy byste se báli, že ta rvačka se odehrává v reálu, hned vedle vás. Fightman rozhodně není hrou, kterou byste mohli hrát deset dní, aniž byste se dobrali konce. A nyní to nejzávažnější. Fightman vám nenabízí nudu. Skutečně vám mohu zaručit, že pokud máte alespoň trochu rádi akci, nebudete se nudit. To je to poslední, co by vás při hraní Fightmana mohlo potkat. Věřte mi, že v téhle hře máte pořád, co dělat a jen tak se nezastavíte. Stále se na vás hrnou nepřátelé, a to s jediným cílem - dostat vás na lopatky. Samozřejmě, že pokud jste právě ten masochista, jak jsem psal v perexu, asi vás na ty lopatky dostanou dost brzy. Ale já spíš počítám s tím, že se nebudete chtít jen dívat, jak do vás buší, takže se budete bránit. K obraně svých tří životů budete potřebovat samozřejmě ovládání.

A řeknu vám, že tuto otázku autoři vyřešili velmi, velmi dobře. Totiž, ještě před tím, než samotný boj začne, máte možnost si ovládání nastavit k obrazu svému. Ať už si ho ale nastavíte, jak chcete, vždy ovládání zůstane jednoduché. Na pohyb slouží šipky - hra je sice jen 2D, ale určitý prvek třetího rozměru tam přece jen je, a pro akce vám vystačí 3 klávesy. Velice výhodné. Abych ale jen nechválil, musím připomenout pár věcí, které bohužel první dojem poněkud kalí. Tak za prvé, co je nejdůležitější- Fightman je totiž pouze demo. Hra je v podstatě taková cesta. Zde je rozdělena jen na tři úseky. Na každém úseku vás potká množství nepřátel, samozřejmě, čím jste dál, tím více nepřátel střetnete. Dalším minusem budiž to, že jak jsou ony tři úseky rozděleny jakýmisi hranicemi- vy je musíte respektovat, ale vaši soupeři se klidně mohou schovat, takže vy musíte jít až těsně k hranici a bezhlavě třeba kopat a doufat, že jej zasáhnete. Ačkoli má jisté mouchy, hru vám mohu ke stažení doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

franta | 16.11.02 v 05:00

Je to dobre


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce