recenze

Fatal Fury Re-Bout 2

Fatal Fury Re-Bout 2

Fatal Fury je zpátky. Boj pokračuje a vy budete muset nakopat pěknou řádku pozadí, jestliže chcete zůstat naživu a splnit váš nelehký úkol. Přímá bojová akce, která vychází ze starších her, pokud jde o ovládání, hratelnost a grafiku. Zmlátit všechny je jediná cesta k vítězství.
Nic víc a nic míň než bušení do klávesnice. Tak jako za starých časů.

Zvolíte si první možnost a půjdete do boje, v němž musíte projít čtrnáct odlišných úrovní. Ty jsou napěchované nepřáteli, kteří se na vás vrhají v ohromné přesile nejenom početní, ale také výškové a váhové. Odrovnat takové obří otesánky není nic jednoduchého, a tak, ač to zní neuvěřitelně, do nich nemůžete jen svéhlavě bušit. Ačkoli je to dominující část hry, nechcete-li o životy přijít příliš rychle, musíte údery pěstí občas zkombinovat se speciálním útokem, či včas uhnout. Za každého zabitého protivníka se vaše zásoba energie o něco doplní, takže se nebojte i trochu plýtvat s vašimi speciálními pohyby. Čas od času se objeví opravdu urostlý a tvrdý šéf, ale platí na něho stejný způsob boje. Nakonec moc možností, co byste mohli dělat, není.

Tak vzhůru do toho, rozsekejte všechno a všechny a užijte si trochu zábavy u této vcelku ucházející hry. Snad je o něco málo lepší, než první díl.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Fatal Fury Re-Bout 2 Fatal Fury Re-Bout 2 Fatal Fury Re-Bout 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce