recenze

Engage to Jabberwock

Engage to Jabberwock

Název dnešního titulu může svádět k lecčemu, avšak jediné správné vysvětlení je to, že se jedná o velmi podařenou akční gamesku se solidní příměsí RPG prvků. Ty se vám budou velice často hodit, protože proti vám nastoupí vcelku zdatní soupeři.
Abych to pojal ale trochu obecněji, celý titul je rozložen na několik obrazovek, které se snažíte postupně projít. Někde je potřeba přehodit nějakou páčku, jinde se naopak co nejrychleji krýt. Ve většině částí jsou totiž nepřátelé. A ne ledajací. Prakticky ihned po vstupu do dané místnosti na vás zaměří své pohledy a začnou nemilosrdně zasypávat střelami. Naštěstí i vy nejste žádné tintítko a pochytíte-li základní herní požadavky, nevěřím tomu, že byste si nedokázali poradit s několika náhodnými „kolemjdoucími“.

Vrhněme se nyní na oblast technického zpracování. Nejprve několik slov ke grafice. Ať budete mít na hru jakýkoliv názor, jisté je to, že se autorům podařilo nakreslit opravdu líbivé prostředí s opravdu pěknou náplní. Ke zbylé části zpracování nemám rovněž výhrady.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Engage to Jabberwock Engage to Jabberwock Engage to Jabberwock