recenze

Empyreal Nocturne

Empyreal Nocturne

Hydra. Tak přesně toto tajuplné „zvířátko“ bude hrát v dnešním počinu velice důležitou úlohu. Několikrát se totiž objeví a vy samozřejmě nebudete muset udělat nic jiného, než ji co možná nejefektivněji poslat k zemi.
Jak si takovou Hydru ale představit? Je to dost různé a velmi záleží na vaší fantazii. Nejjednodušší proto bude alespoň letmý pohled na okolní doprovodné obrázky. Tentokrát zde totiž máme tu čest s dosti futuristickým stvořením, u něhož vás na první pohled zaujmou jasně znázorněné body. Tuto větu si zapamatujte, budete ji mnohokrát potřebovat. Když spustíte hru, tak po velice zdařilém intru budete prakticky ihned vtaženi do samotné herní náplně. S vaší armádou geometrických útvarů se pak můžete libovolně pohybovat v prostoru a není problém se i libovolně přiblížit k již zmíněné Hydře a nyní se na řadu dostávají již zmíněné body. Abyste vašeho soupeře efektivně zdolali, budete muset vaše útoky směřovat právě na tato klíčová místa. Budete-li úspěšní, velice rychle dojde k destrukci protivníka a vy můžete pokračovat. A to tak dlouho, dokud vás to bude jen bavit. Co se technického zpracování týče, tak se velmi stručně řečeno jedná o to lepší, co vzešlo ze známého institutu DigiPen. A to už za minimální vyzkoušení stojí, ne?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

milancumpelik | 17.05.07 v 13:22

ak si takovou Hydru ale představit? Je to dost různé a velmi záleží na vaší fantazii. Nejjednodušší proto bude alespoň letmý pohled na okolní doprovodné obrázky. Tentokrát zde totiž máme tu čest s dosti futuristickým stvořením, u něhož vás na první pohled zaujmou jasně znázorněné body. jo a je to fanta hra


galerie

Empyreal Nocturne Empyreal Nocturne Empyreal Nocturne

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce