recenze

elacsy

elacsy

Toužíte po tom zahrát si opět něco nenáročného na myšlení a přitom se dobře bavit? Kromě různých 3d akcí můžete vyzkoušet třeba klasické vesmírné střílečky. Jednu podobnou hru vám přinášíme právě teď.
Za jeden den se dá stihnout spousta věcí. Čekali byste však, že za tuto vcelku krátkou dobu lze vytvořit také zábavnou počítačovou gamesku? Tu dnešní ma na svědomí programátor říkající si Radix. Udělal jednoduchou hru, která je založena na principu stále populárních vesmírných stříleček.

Ovládáte červené letadýlko letící ze spodu obrazovky směrem nahoru. Úkol je jasný - vydržet naživu co možná nejdéle v nekonečném boji s nepřátelskými letadly různých velikostí. Ta neustále střílí jakési modré kulaté střelivo. Klávesou Z můžete palbu neomezeně opětovat díky silnému laseru. Lze jím zasáhnout hned několik protivníků najednou. Při úspěšném pokusu získáváte další body k těm, kterě vám nabíhají jen za pouhý let a přežití. Uhýbat se v náporu střel opravdu není jednoduché. Stačí jeden zásah a hru končíte. Nejlepší výkon se uchovává v paměti. Své highscore tak můžete stále vylepšovat.

Po stránce zpracování elacsy nepředstavuje žádný unikátní zážitek. Grafika ničím nepřekvapí, za zmínku tak stojí snad jen solidní hudební stopa. Síla titulu tkví hlavně ve slušné hratelnosti. Pokud hledáte malou gamesu vhodnou na odreagování například v práci, pak neváhejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

elacsy elacsy elacsy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce