recenze

Edens Edge

Edens Edge

Další z mnoha stříleček se od tohoto dne bude pokoušet alespoň o malinký kousek vaší přízně. Ne o všem platí čím rychlejší, tím lepší, ale pokud se jedná o tento typ her, zběsilost je pro ně jasná volba stejně tak jako voda pro rybu nebo vodka pro Rusa nebo...
Přestože jazykem této asijské země nemluvíme a absolutně mu nerozumíme, to nás od vyzkoušení této gamesy nesmí odradit.

Vzlétnete vzhůru k výšinám, zastíníte samotná oblaka, budete se vysmívat všem, jež se plahočí kdesi hluboko pod vámi. Ale ani zde není klid a mír, ba je tomu dokonce přesně naopak. Reprezentujete zde dívku v japonské grafice, která má plné ruce práce s nikdy nekončícím zástupem nepřátelských letadel střílejících každou vteřinou množství munice s úmyslem trefit a zranit vaše tělo. Nutno podotknout, že se tak i mnohdy stane. Obranou vám po jistou dobu může být energie, jež se dá použít jako dočasný štít co se při zásahu sám aktivuje, nebo jako vskutku ničivý útok ničící vše v blízkém okolí. Během hraní sbíráte zlaté pyramidy a jiné objekty zvyšující vaše skóre.

Hra je opravdu velmi svižná, plná akce a hraje všemi možnými barvami. Získal jsem ale takový neblahý pocit, jemuž se říká nuda. Úrovně vypadají podobně, takže se jen pohybujete a střílíte jak smyslů zbavení, což na chvíli dokáže odreagovat mysl, ale později zcela vygumuje. A to přeci nikdo z vás nechce.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 20.02.15 v 08:16

zbraně vytasit a střílet a střílet

junio | 26.12.08 v 19:01

kghj


galerie

Edens Edge Edens Edge Edens Edge

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce