recenze

Ectoplasm

Ectoplasm

Dnešní kousek je z řady těch, které sice neoslní svou vizuální stránkou, ale překvapí vás svou nápaditostí a relativně pohodovou hratelností. A když už si budete myslet, že máte vše pod kontrolou, zaručuji vám, že vás i pak něco překvapí.
Základní myšlenka je ta, že se se svým vojákem ocitáte na zajímavě vypadající základně a kolem vás jsou samé cizácké jednotky, které můžete tradičně poslat do věčných lovišť. A máte k tomu vcelku slušný počet nástrojů, jež můžete mít fyzicky u sebe či je aktivovat vzdáleně. Těchto základen je několik (velice zajímavá je přeprava mezi nimi) a každou z nich střeží jeden boss. Tito „velcí šéfové“ nevydrží o mnoho více, než běžní nepřátelé, avšak budete-li na ně bezmyšlenkovitě pálit ihned co je spatříte, pravděpodobně se vám vysmějí, neboť se jich vaše střely ani nedotknou. Je vždy potřeba přijít na nějakou fintu a pak půjde vše jako po másle.

V perexu jsem zmínil něco málo o slabším zpracování. Když se podíváte na okolní obrázky, jistě mi dáte za pravdu. Opravdu se ale nenechejte zmást. Prvních několik minut strávených ve společnosti titulu Ectoplasm vás s největší pravděpodobností utvrdí v tom, že jste se rozhodli se stažením na váš pevný disk správně.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Ectoplasm Ectoplasm Ectoplasm

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce