recenze

Earth Worm Jim

Earth Worm Jim

Jeden z nejznámějších červíků se vrací. Nejedná se ani o Pepíka ani o Julii, nýbrž o hrdinného reka Jima. Mnozí vás si jistě vzpomenou na původní titul s tímto svérázným „žížalem“. Skákejte, střílejte a bavte se specifickým humorem jako před několika lety na herních systémech od Segy nebo na tehdy aktuálních počítačích.
Zlá vrána potřebuje dostat pořádně za vyučenou a náš Jim na tom také nebude tratit. Tak se vrhněme do rozmanitého a poněkud bláznivého světa v této svižné hře.

Jim musí projít mnoha levely, než se střetne se svým úhlavním nepřítelem. Co vás během této doby v jeho kůži čeká? Budete jak skákat, tak střílet. Hopsání vás dostane přes ošemetná a opuštěná místa, zatímco ta obydlená je nutno vystřílet. Nepřátelé na vás útočí ze všech stran, ze země i ze vzduchu. Zkrátka náboje budete ztrácet velmi rychle. Sbírat proto po úrovních rozmístěnou munici, není na škodu. S bičem toho totiž moc nenahrajete. Narazíte i na nějaké ty bosse, které ovšem důmyslnými fígly zlikvidujete. Náš „žížalek“ umí také šplhat a používat hlavu jako vrtulku. Humor tu je přítomen zkrátka na každém kroku.

Nostalgické zastavení nad touto hrou je jistě hezky strávený čas. A pro ty, kteří se s Jimem ještě neznají, určitě doporučuji se s ním seznámit. Jenom nebuďte nervózní z toho většího množství krav zde přítomných :-). Možná ovládání není úplně ideální. Mačkat klávesy shift, ctrl a mezerník není právě dokonalá kombinace.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 22.06.17 v 18:22

co že nejde stáhnout tak to se na to podívám

fydo | 21.02.09 v 13:45

vždyť už to nejde stáhnout...


galerie

Earth Worm Jim Earth Worm Jim Earth Worm Jim

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce