recenze

Dyngrid

Dyngrid

Ponořte se do světa, jenž vás naplno okouzlí svými geometrickými tvary, světelnými efekty a snadnou hratelností. Takhle nějak by mohla znít upoutávka k této hře. Člověk pořádně neví, čím ho tolik přitahuje, ale funguje to. Zajímá vás, o co se jedná? Pak se nebojte a čtěte směle dál.
O čem tedy Dyngrid je? Odpověď je snadná, jde o vesmírnou střílečku, ve které se snažíte nahrabat co největší skóre. Za tímto účelem ovládáte kosmickou loď, jež mimo střílení může změnit barvu. S tou pak kosíte kohokoliv, kdo se jen opováží zjevit na obrazovce. Navíc máte na výběr dva herní módy. Jeden je klidnější a zaměřuje se hlavně na užívání si atmosféry, druhý je už o poznání náročnější a vyžaduje si rychlé kličkování mezi oponenty, neutuchající střelbu a také lepší orientaci v herním prostředí. Teď si asi řeknete, že takových her je víc, než klokanů v Austrálii, nicméně je tato konkrétní něčím zvláštní.

Nyní tedy přichází ta chvíle, kdy si řekneme o výjimečnosti této gamesy. Většinou se při hodnocení hry orientujeme podle její hratelnosti, ta je totiž vždy pilířem, na kterém vše stojí. Dyngrid se nás však snaží dostat svou grafikou. Ta se sice dá popsat, jako hra světel a geometrických útvarů, avšak vám to nic moc neřekne a navíc vás to ani nepřiláká. Pokud to však uvidíte na vlastní oči, pochopíte, o čem mluvím. Zkrátka tomu propadnete a možná si budete připadat i trochu omámení. Byť je tedy herní princip poměrně chabý, situaci zachraňuje vskutku zajímavě pojatá grafika. Naneštěstí s sebou tento fakt nese i vyšší hardwarové nároky, než bychom si mnozí přáli.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Dyngrid Dyngrid Dyngrid

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce