recenze

Duel 2

Duel 2

Máte kamaráda, který by si s vámi chtěl něco zahrát, jenže není nic na počítači, co podporuje multiplayer? Snadná pomoc, dnes vám nabízíme akční hru z vesmírného prostředí, která vás této starosti zbaví. Chcete vědět víc? Čtěte dále!
První Vnější Válka zachytila Pozemskou Strážní Alianci nepřipravenou. Nikdo nikdy nepředpokládal napadnutí Země s okolního vesmíru. Marťanští horníci povstali po drastickém popravách ze strany vůdců na Zemi. Uzpůsobili si výzkumné sondy asteroidů a vybavili je s účinnými lasery. Když už jich měli dost na prolomení pozemské obrany, zaútočili na jejich cíle a chirurgicky se zbavili všech vůdců, kteří byli za popravami. Poté se opět stáhli na svou planetu, jelikož nechtěli víc krve. Samozřejmě na zemi chtěli odvetu, a tak vytrénovali elitní pilotní jednotku, která zlikvidovala povstalce. Po této válce se však stali tito piloti zbytečnými a nebyla tu žádná efektivní cesta jak udržet jejich schopnosti jako v boji. Proto byla stvořena Bojová liga, která měla trénovat stávající piloty a uspokojovat jejich touhu po krvi. A vy jakožto pilot budete v této aréně trénovat. Tak takto by se dal shrnout příběh dnešní hry.

O co tedy jde? Jedná se o čistokrevnou akci ve které máte za úkol zlikvidovat co nejvíce nepřátel a udržet se co nejdéle při životě. Výjimečnost této hry spočívá v několika módech a multiplayeru, kde můžete s kamarádem bojovat proti sobě nebo společně. V singlu si zas můžete zahrát likvidaci výzkumných sond. Unikání před naváděnými raketami a pak unikání před asteroidy.

Jak se to ovládá? Celkem snadno první hráč má ovládání nastaveno na šipky, pravým Controlem střílí a tlačítkem L mění zbraně. Druhý se pohybuje pomocí kláves D, F, G a R, přičemž tlačítko Y slouží pro střelbu a A pro změnu zbraně. Pokud budete hrát s druhým hráčem máte ještě na výběr z mapy a potom její barvy. Po kouknutí se na obrázky zjistíte, že grafika v této hře není nijak krásná, ale to vynahrazují poměrně velmi pěkné zvuky. Pokud budete ale hledat zábavu, doporučuji si sehnat kamaráda na hraní, jinak se ukoušete nudou.

Pokud se zrovna nudíte a máte po ruce někoho kdo by si s vámi zahrál, rozhodně není důvod proč váhat se stahováním. Jinak vám můžu hru doporučit jen, pokud máte herní krizi.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

NecroRaiser | 04.04.03 v 21:32

Slusna hra,kdyz nevite co by,radeji si zajdete do Obi!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce