recenze

Dream Fighters

Dream Fighters

Snili jste někdy o tom, že jste bojovníkem, rozdáváte si to v ringu s přesilou a hravě si ji vychutnáváte? Dnes máte možnost vaše sny uskutečnit! Dream Fighters nabízí 3D požitek se dvěma herními módy, ve kterých se pouze a jen bojuje!
Poslední dobou je to tu samá bojovka, nemyslíte? :) Ne, samozřejmě nechceme být stereotypní a snažíme se vám přinášet z každého soudku něco. Tudíž Dream Fighters nemá na FreeGame.cz hru, která by ji připomínala nebo byla založena na stejném principu. Zkrátka opět něco nového, i když jen z části nového. Když už je řeč o bojovkách, z těch stojí určitě za zmíňku World of Fighting, kde si bohužel musíte zvyknout na trochu „ztuhlou“ hratelnost, ale rozhodně lépe je na tom starší bojovka se jménem Blade. Tu bych doporučoval spíše. :)

Ve snu se můžete stát různými bojovníky, ale asi nejmíň ze všeho byste chtěli být těmi šikmookými :) Dream Fighters takový jsou, ale na bojovnosti jim to určitě neubírá, ba naopak. Stejně jako v každé bojovce je vaším úkolem porazit protivníky a sám přitom pochopitelně zůstat naživu. K tomu, abyste zvítězili, máte několik chvatů, kombíček a kouzel. Co víc si přát. Pokud budete tyto tři úkony správně kombinovat, jste na cestě k zaručenému úspěchu.

Dream Fighters nabízí dva slušné herní módy. Prvním je bitva proti jednomu bojovníkovi, kterého když porazíte, postupujete dále. Další mód – BattleRoyal je mnohem zajímavější. Jde o jakýsi deathmatch, kde se utká více bojovníků v jednom ringu a porovná své síly. Má to však zajímavý průběh, neboť jsou všichni bojovníci po vás a pokud se dostanete do rohu, kde vás obklíčí, máte po srandě. :) Zde narazíte na zásadní chybu hry, která ji velmi zlehčuje. Pokud dostanete soupeře na tem, stačí si už jen u něj počkat, až se postaví a stejným způsobem ho poslat znovu na zem. Po chvíli mu dojdou životy. Praktikovat to můžete i v BattleRoyal, kde je to však o něco těžší, neboť vás při této podlosti může vyrušit jeden ze zbylých protivníků.

Každá bojovka nabízí něco jiného a Dream Fighters vám určitě nabídnou něco nového. Je už jen na vás, jestli vám to sedne či nikoliv. Grafika na tom není špatně, zvuk taktéž a ani hratelnost příliš nezaostává, ale občas se dostanete do míst, kde budete mít problémy s kamerou. Neuvidíte na příliš velký prostor kolem vás a dostanete pár ran. Hra určitě stojí za vyzkoušení, 3D bojovky snad ani nejdou nevyzkoušet nebo ano? :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie