recenze

Dragon Ball Arcade

Dragon Ball Arcade

Další klon známé a stařičké hry, kterou už považuji za klasiku. Jak to ale vypadá, když se vezme starý jednoduchý princip a převlékne se do hezkého grafického kabátku? Tentokrát se Space Invaders předvedou ve stylu Dragon Ball a střílení to bude více než rušné. Holt nostalgie je silné lákadlo.
Kdy jste si naposled takto užili toto jednoduché střílení?

V samotné hře ovládáte jednu z postaviček ze série Dragon Ball jménem Son Goku. Pro ty z nás, kterým je děj lehce vzdálen, je to ten klučina v oranžovém pyžamu a ježatými černými vlasy :-). Vznáší se na obláčku a přitom kosí jednu potvoru za druhou. Mezi naším hrdinou a jeho poletujícími cíli jsou dvě barikády, které vás ochrání před nejednou střelou. Zbytek, který obnáší sestřelení všech nepřátel v dané úrovni, musíte obstarat sami. Mnohdy z trosek soků vypadnou body, nebo upgrady. Ty posilují vaši hlavní zbraň,a dokonce takto lze získat i zbraně přídavné.

Slabý předvoj brzy zničíte a následuje boss. To už je jiná liga a vy se budete mít co ohánět, abyste se dostali dále. Sympatická a nenáročná hříčka.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Dragon Ball Arcade Dragon Ball Arcade Dragon Ball Arcade

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce