recenze

Doomed

Doomed

Doom. Myslím, že většina z vás když slyší toto slovo, zavzpomíná na legendární Doom od ID software. Toto sice není to pravé ořechové, ale hratelnost je, stejně jako u Doomu výborná a předpokládám, že když tuto hru vyzkoušíte, neprohloupíte.
Neskutečná smažba. Lépe už snad tuto gamesu charakterizovat nemůžu. Oproti klasickému Doomu ze začátku neprocházíte temnými chodbami, ale mnoha typy zajímavých prostředí, nejdříve ve starém lese, kde jsou pouze pařezy, později se pomocí vesmírné lodi nad vámi létající, můžete dostat i do klasických „Doomovských“ chodeb.

Na výběr máte ze 3 typů zbraní, ovšem na začátku dostanete jen jednu a další musíte najít. S první zbraní toho moc nezmůžete, ale až najdete alespoň plamenomet, stanete se schopnějšími obrany proti hordě nepřátel. Ve hře se dá procházet „teleporty“, a vždy na vás budou čekat hrozné přívaly nepřátel, které vás dokáží velmi rychle zničit.

Hra byla vytvořena v GameMakeru a rozhodně stojí za vyzkoušení. Nepočítejte, že u ní budete trávit celé večery, jako kdysi u Dooma, ale na chvilku zabaví. Doufám,že když si hříčku zahrajete v noci, dostanete strach ;-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 08.01.15 v 06:21

spotřeba kečupu roste :)

Incro | 28.08.07 v 13:09

Nemusíš jít pouze do teleportu, projdi pod nějakou vesmírnou lodí, která tě přenese jinam...

jan redr | 28.08.07 v 11:36

neda se to dohrat v 1 teleportu bylo nepratel jak nasrano a byl tam jen plamenomet s mala naboji :(


galerie

Doomed Doomed Doomed Doomed Doomed

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce