recenze

Doom 2D

Doom 2D

Mariňák nemilosrdně likvidující vesmírnou havěť se opět vrací na Mars, tentokrát v jednoduché dvojrozměrné grafice, opět ale s dlouhou hratelností. Zajímá vás, jak se popral s naším hodnocením? Pak si přečtěte dnešní recenzi!
Určitě nemusím dlouho představovat legendu herního průmyslu, akční řežbu Doom, která se poprvé dostala na obrazovky našich miláčků již v roce 1993. V roli elitního mariňáka jsme zabíjeli nejrůznější vesmírné potvory, abychom se poté vítězně vrátili na Zemi. A stejný princip nabízí i dnešní parádní hříčka Doom 2D, jen s rozdílem, že se všechno odehrává v jednoduché 2D grafice. Opět na vás tedy čeká spousta impů, démonů nebo bývalých vojáků, které musíte pomocí střelného arzenálu zneškodnit a sami zůstat naživu.

Jak už jsem zmínil, grafické zpracování je kompletně dvojrozměrné, všechny textury ale jakoby z oka vypadly originálu. Stejně tak hudební kulisa pochází z původní hry, takže při likvidaci havěti vás mohou přepadnout příjemné vzpomínky na staré časy. Je třeba něco dodávat? Pusťte se do toho!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Firmar | 25.07.07 v 13:48

DOOM ON TOP!!! Co k tomu dodat pokud si to nekdo chce zahrat (klasickiho dooma1,2 heretica nebo hexena doporucuji tyto porty www.zdaemon.org www.skulltag.com ;) ale pochiopitelne potrebujete hzakladni wad (doom2.wad atd...)

Venal | 21.10.06 v 13:19

Souhlasim, je to docela na hlavu. Jinak fakt cool hra!!!

Dan9K | 20.10.06 v 19:07

Nejdřív napsat, že má hra převzatou hudbu z původní hry a pak do mínusů prsknout "Slabší hudba"....grrr :-)

Horrorshow | 20.10.06 v 11:40

Čo k tomu dodať. Skvelé!!! :-)


galerie

Doom 2D Doom 2D Doom 2D