recenze

Don't Look Back

Don't Look Back

Říkáte si – bez pořádné grafiky nemá počítačová hra smysl? Jste na omylu, já vám teď předvedu, jak napínavá a hlavně dokonale akční může být hra, jež se skládá z pouhých dvou barev – černé a růžové. A věřte, že vám bude běhat mráz po zádech a srdce ucítíte v krku.
Co by mohlo být zajímavého na růžovém panáčkovi? Inu nic, když se k tomu nepřidá hřbitov a sada živočichů, kterých se člověk odpradávna nejvíce štítí – hadi, pavouci, netopýři. Náš hlavní hrdina má nelehký úkol. Na počátku není vybaven ani zbraní, takže jediné, co mu zbyde na obranu jsou rychlé nohy a skoky. Později zbraň najde, ale ta také nemá bezedné střelivo, takže musíte šetřit. Napadnou vás již zmíněné potvůrky, z nichž nejhorší jsou hadi. Ti jsou totiž ze všech nejrychlejší a objevují se vám i za zády, snad právě proto hra nese příznačný název: Don't look back. Nepříjemní pavouci, kteří se už už ženou k vám jsou stejně děsiví, jako netopýři snášející se vám nad hlavou. K tomu přidejte temnou hudbu a máme tady dvoubarevný horor jako vyšitý. Nedoporučuji dětem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

jurcatko

jurcatko | 22.03.15 v 01:09

takové strašidelné

vlcii | 23.10.09 v 19:38

jo good gameska nejtezsi je ten boss na konci

Wes Parmalee | 04.04.09 v 11:09

Don't look back má ve hře trochu jiný význam, než se píše v recenzi, protože tak po 2/3 hry se budete vracet s duchem v zádech ke hrobu a v této pasáži se opravdu nemůžete podívat dozadu...
Jinak je to výborná hra. Škoda, že celkem krátká. Dohrání nezabere ani slabou půlhodinku.
Pro mě za 85%

*** | 31.03.09 v 09:45

Předpokládám, že to je ta místnost, kam vletíš zeshora. Když padáš, tak se otoč na netopýra vlevo a zastřel ho. Když dopadneš, začni pálit jako o život do hada. Až zhebne, tak už není žádný problém dodělat toho druhého netopýra. Podle mě tam jsou i mnohem těžší části než toto.

DaSnoop | 31.03.09 v 03:28

Grafika pro mě není u her důležitá, jde mi především o dobré ovládání a zábavu. Nicméně tato hra mě zklamala svou "nevylazenou" obtížností. Ať jsem zkoušel jakékoliv manévry, nedokázal jsem se dostat přes místnost s hadem a dvěma netopýry (pár místností od startu). Škoda.


galerie

Don't Look Back Don't Look Back Don't Look Back Don't Look Back

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce