recenze

Dome Driver

Dome Driver

Máte dobročinné sklony? Pak se vám tahle hra bude líbit dvojnásob. Obyvatelé sněhové „koule“ se potřebují dostat do svých domovů. Bohužel to není v jejich silách. Proto má toto důmyslné místo svého dobráka, na kterého je vždy spoleh, a který každému pomůže.
Ta sněhová koule, o níž jsem se zmínil, je vlastně taková dětská hračka, kterou dostávají děti většinou k vánocům. Jedná se o kopuli naplněnou vodou, ve které je „sníh“ a nějaké to město. Tak právě v tomto prostředí se odehrává naše gamesa. Byť je to trochu neobvyklé, není se čeho obávat, rozhodně to tomuto titulu na ničem neubírá.

Místo, kde se to všechno odehrává bychom tedy měli, ale o co v ní vlastně půjde. V každém kole startujete z plošiny, která je pro vás alfou i omegou. Nejen že vám doplní palivo, ale také vám dodá potřebnou energii pro uvedení plavidla do letového, či přistávacího módu. Pokud jsem se zapomněl zmínit, jako že asi zapomněl, v této hře budete jednotlivé levely zdolávat v pohodlí malé raketové lodi, ve které budete mimo jiné přepravovat pasažéry různého druhu. Ti uvízli v různých částech kopule a nemají se jak dostat do svých domovů, váš úkol je naložit je a poté vyložit přímo u vrat. Dávejte si ale při přistání pozor, před každým musíte najít pilulku, která vám dodá dostatek energie, abyste vůbec přistát mohli. Pokud byste si ji nevzali, dosáhli byste pouze toho, že byste celé kolo znovu opakovali. A to by se nikomu z nás asi moc nelíbilo.

Vizuálně je hra mimořádně dobře zpracována a to zejména z hlediska prostorového. 3D model místnosti vypadá velmi pěkně a ani odlesky kopule nevypadají špatně. Horší je to už s modely postav, domů, no prostě se vším ostatním. To je spíše průměrné. Co se týče zvuku, tak by pana Smetanu patrně nepotěšil, ale člověka s hluchem by ani neurazil. Prostě průměr.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Dome Driver Dome Driver Dome Driver

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce