recenze

Dogfight

Dogfight

Hledáte nějakou hru, kterou si už jen stáhnete a začnete bez velkých caviků hned hrát? To se asi pídíte po Dogfigh, klasické letecké střílečce, která dokáže pobavit i dnes. Krom letadel si zalétáte i s helikoptérami a to dokonce i ve dvou na jednom PC.
Zajisté znáte typ her, kde létáte s letadýlkem a střílíte proti nepřátelským korábům nebes. Tato hra je skutečně dobrá, neboť je velice dobře hratelná, a intuitivně se ovládá. Zpočátku trochu hůř, ale potom lépe, neboť si zvyknete. V této hře si můžete vybrat z typů letadel, ale taky helikoptér. Což si myslím je podle mého gusta to pravé pro vás. Můžete hrát i s kamarádem, ale pak se samozřejmě rozpůlí obrazovka na dvě půlky. Ve hře jste vy, máte svou základnu a za úkol máte doletět k soupeřovi a zničit mu vše co se pohne, taky jeho a ještě jeho vzducholoď, ale jednotky se pořád doplňují, takže musíte mu v podstatě zničit co nejvíce jednotek. S helikoptérou můžete i přistávat ale z letadlem bych to radši nezkoušel. Ještě něco k ovládání: letadlo ovládáte pomoci šipek doprava a doleva. Šipkou nahoru, dolu a mezerou střílíte. Písmenem "H" zrychlujete a "N" zpomalujete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Pepa | 06.06.05 v 18:14

www.dogfight.kuto.de jest tam verze 1.0b mooooocccc letadel

Valaja | 12.10.04 v 20:19

Na internetu je nová verze

Petr Balogh | 17.02.02 v 14:12

Tak co lidi líbý se vám naše recenze??? Doufám že ano, protože se fakt snažím. Napište něco do fora k hrám, co bych měl zlepšit v recenzích, ba naopak nechat, nebo uplně vynechat.Díky předem za příspěvky.


galerie