recenze

Do kina!

Do kina!

Na Slovensku není problém dostat se do kina. Máte-li chuť, můžete si zajít na nějaký film bez sebemenších problémů. V některých zemích tomu tak není a o kino musí každý tvrdě bojovat. Vyzkoušejte si jednoduchou střílečku, která vás vpraví přímo do Afganistanu!
Jednoho dne se v Afganistanu nově otevřelo první kino. Podle očekávání měl být na první představení slušný nával a také že byl. Povstalci si však nechtěli nechat ujít šanci podívat se na nějaký film a tvrdě o své lístky bojují. Na vás je, aby jste ke kinu pomohli bezmocným civilistům, kteří nemají příliš velké šance proti ozbrojeným povstalcům.

Podle úvodu už možná někoho z vás napadlo, jestli v tom nebude mít prsty opět Usama bin Ladin, který se objevuje ve spoustě akčních freeware her. Těžko o nich hovořit jako o zábavných hrách, ale mají svůj malý význam. V dnešní hře se Usama objevuje v každém kole, ale jen z části. Je totiž vyobrazen na plakátu nalepeném na přední straně kina, takže není možné ho přehlédnout. Žádný vliv nebo skrytý význam pro hru to však nemá.

Hra je považována za akční a dalo by se s tím docela souhlasit, i když do pořádné akční hry má hodně daleko. Střílí se, takže se nedá diskutovat o jiném typu hry. Hlavním úkolem je postřílet povstalce, kteří se přibližují z obou stran směrem ke kinu. To není nic obtížného hlavně díky faktu, že proti vám nestřílejí. Co však hru dělá těžší jsou civilisté, kteří se oplet připletou před povstalce a jejich zastřelení vás stojí čas, ve kterém máte postřílet určité množství povstalců. Na každý level máte sto sekund. Počet vojáků se samozřejmě v každém levelu zvyšuje a např. ve třetím levelu se setkáte s civilisty, kteří se vám budou hodně plíci s povstalci. Nemají však zbraně, takže si na ně po chvíli zvyknete. Čtvrtý level vám přichystá další překvapení. Na obloze se objeví letadlo stejně jako v každém předchozím levelu. Tentokrát však na kino začne shazovat bomby. Vy tomu zabráníte sestřelením letadla pravým tlačítkem myši. No a na konec opět něco složitějšího – letadlo přistane a vyleze z něj voják. Ten se usadí v jednom z oken a bude čekat na to, až ho sestřelíte. Pokud tak neučiníte, přijdete o deset sekund času.

Hru mají na starost slovenští autoři, což by vás mělo přesvědčit k jejímu stažení. Slovenské a české freeware hry bychom rozhodně hrát měli bez ohledu na to, jaké je jejich hodnocení. Dnes jsme sice nenarazili na žádnou extra povedenou hru, ale za vyzkoušení to rozhodně stojí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

jackyyy | 13.05.04 v 12:00

diky za recenziu,ale mate tam chyby. Hra neni ceska ale SLOVENSKA, a este mate chybny link na nasu stranku: www.dstudios.szm.sk


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce