recenze

Die Siedler 4: Die dunkle Seite

Die Siedler 4: Die dunkle Seite

Promo minihra na hru Settlers IV od Blue Byte. Musíte ze své řiditelné vzducholodi udělat z celé obrazovky spálenou zemi. Dávejte ale dobrý pozor na zákeřné vojáky a ještě horší pracanty – ekology.
Společnost Blue Byte, autor populární série Settlers, je autorem i této minihry propagující čtvrtý díl zmiňované řady strategií. Mini hra Die Dunkle Seite ale není strategií – je to malá arkáda, ve které ovládáte zlou vzducholoď, jež mění krásně zelenou krajinu pod sebou ve spálenou zemi.

Z vaší řiditelné vzducholodi se neustále sype jakýsi hnus, který ničí trávu v cosi černého, spáleného. A to právě máte za úkol – změnit jistou procentuální část obrazovky v toto spáleniště. Bohužel vám v tom ale brání vojáci hlídkující na zemi. Jakmile se k nim přiblížíte, začnou do vás sekat meči a vězte, že jim nebude trvat dlouho, než vás pošlou k zemi. Další zloduši, bránící dobrému provedení práce, jsou pracanti s lopatami, kteří bloumají travou a spáleništěm, přičemž spálená místa pomocí své zručné lopaty přeměňují zpět na krásnou zeleň. Dají se ale zničit. Pokud se ocitnou uprostřed rozlehlého spáleniště, jejich ekologické srdce nevydrží a celí ekologové se promění v příjemný bonus a nebudou již více otravovat se zelení.

Technická stránka je samozřejmě na vysoké úrovni. Použitá grafika je z komerčního titulu, ostatně stejně jako i zvuky a vůbec všechno ostatní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Die Siedler 4: Die dunkle Seite Die Siedler 4: Die dunkle Seite Die Siedler 4: Die dunkle Seite

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce