recenze

Diadra Empty

Diadra Empty

Japonská vesmírná střílečka - místo lodi holka na drakovi, vesmír by v tomhle případě stejně dobře mohl být i oceán a technologicky natřískané stroje vymění fantasy potvory. Netradiční grafický kabát utkaný z toho nejjemnějšího hedvábí, které pohladí na duši.
Pro začátek by bylo slušností sdělit, že Diadra Empty je dostupná pouze v demoverzi (kdy se dočkáme plné je ve hvězdách) a tudíž si můžeme dopřát téhle parádní zábavy jen ve třech našlapaných úrovních. V nich musíte pokosit spoustu havěti, která málokdy vydrží více, než jen jednu ránu, ale zase je jich kolem jako hub po dešti. Samozřejmě, na konci úrovně můžete počítat s pořádným bad-ass bosákem, který vám své skóry a zkušenostní bodíky nedá jen tak - ty pak můžete v obchodě směnit za různá vylepšení a zbraně.

Grafika je skutečně nádherná, občas se neubráníte bezdechému zírání na monitor, což by ale v líté řeži mohlo stát nejen váš virtuální život. Hudba je na tom podobně, příjemně doplňuje dynamickou a pohádkovou atmosféru. Nech sa páčí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

pavlínka | 01.05.08 v 12:48

ahoj veri zavolejmi když nepujdete na zahradu tak pujdu ven ahoj.


galerie

Diadra Empty Diadra Empty Diadra Empty

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce