recenze

Destroy the City

Destroy the City

Destroy the City sice není úplně originální (dobře, bylo to tu 100x), ale zpracování je tu na jedničku, a to se cení. O co tu vlastně jde? Máte svoje raketové silo a 3 rakety. Jak název vypovídá, vaším úkolem je zničit celé město. Zaujalo vás to? Přečtěte si tedy naší recenzi.
Jak již bylo řečeno v úvodu, není vaším úkolem nic jiného než zničení města (baráků). Ty jsou buď přímo vedle vás, nebo na nějakém svahu a v tom nejhorším případě co může nastat, jsou za nějakou horou. Jak je ale zničit? Šipkami levá/pravá nastavíte úhel, který by měl být v rozmezí 180° (nezkoušejte střílet přímo!!! zničíte se tím). Velmi důležitá je intenzita střely. V nejvyšších bodech se chová nevyzpytatelně a vaším úkolem je uhádnout jak, a tím vyhrát úroveň.

Levelů je ve hře opravdu hodně (neměl sem čas ani nervy to vyzkoušet), pokud budete takoví machři, můžete si svůj vlastní level vytvořit sami.

Destroy the City tu sice již bylo, ale jak se říká - v jednoduchosti je síla. Tady to je ten příklad. Hra sice nevypadá jako nejnovější NEXT-GEN, ale doufám, že si ji zahrajete - stojí to zato!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Destroy the City Destroy the City Destroy the City