recenze

Destroy or Die

Destroy or Die

Znič nebo zemři. Zajímavý název. Co se pod ním skrývá? Rychlá simulace vesmírné střílečky jeden na jednoho. Myslíte jsi, že jste rychlý? Dokažte si to v této hře!
Název hry tak nějak popisuje hru samotnou, ale ne přesně. Proč „Destroy“? No rozhodně musíte střílet do nepřítele, abyste vyhráli, ale proč „Die“? Ve hře se umřít nedá, snad pokud smrt nevidíte pod nápisem Game Over. No nebude se v tom pitvat, ale nechápu proč autoři hry volili takový název.

Napadá mě snad jen myšlenka udělat hru zajímavější než je a ta zajímavost by se měla vyskytovat v samotném názvu. Nejspíš to tak bude, ale v tom případě by se nad sebou měli autoři zamyslet, neboť hráči, kteří hrají jejich hry s tím asi brzy skončí, protože nebudou vědět co stahují. Např. pod názvem Rally najdou nějakou karetní hru. No dost těchto myšlenek, ale pod tak skvělým názvem si prostě nějak nemůžu zvyknout na tak slabou hru. Po spuštění hry se dostanete do menu, kde si vyberete na které plošině chcete hrát. Možnosti jsou čtyři: North Pole – což je zasněžená krajina se spoustou tučňáků. Dále plocha pokrytá lávou, ve které se koupe několik kostlivců (jak stylové :) třetí plochou je plná trávy s malým rybníčkem a poslední je jakási poušť.

No mapy nejsou ta děsné a i ten počet by docela vyhovoval, ale o co vlastně ve hře jde? Ovládáte malou vesmírnou loď, která má za nepřítele další vesmírnou loď, no spíše několik, ale všechny vypadají stejně a vždy se zobrazí jen jedna, takže je to vlastně jako kdyby ve hře byla vaším nepřítelem jen jedna nepřátelská loď. To je hodně ubohé. K samotné hře se tedy dostanete po vybrání plochy a typu hry – na výběr je jich tu deset. Z toho v devíti jde jen o snížení munice a časového limitu. Desátým typem hry je Score Mode, kde máte neomezenou kapacitu munice, ale hrajete na časový limit 90 sekund. No snad si nějaký typ hry vyberete, ale nejsou zde moc velké rozdíly a to dělá hru opravdu ubohou.

Nepřítel se kolem stále objevuje a mizí, ale časem přijdete na to v jakých intervalech a kde se zobrazuje a hra se pro vás stane opravdu jednoduchou. Budete se divit, ale hru vám tak trochu doporučím, abyste viděli, jak slabé mohou být freeware hry. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce