recenze

Desert Hawk

Desert Hawk

Osamocen v kokpitu, osamocen na bitevním poli, prostě jste to jenom vy, tuny nepřátel a schopnost přežít. Desert Hawk není o vymýšlení nějaké strategie nebo plížení se k nepříteli. Tohle je čistokrevná akce, kde se skvěle odreagujete.
Těžký den? Někdo vás naštval? Něco se nezdařilo? Na vše se dá zapomenout a pořádně se odreagovat u kousku s názvem Desert Hawk.
Ovládáte speciální bojový vrtulník (výběr ze tří druhů), který nejen vydrží velká poškození, ale také velmi kouše. Dohromady 24 misí v různých prostředích vám dá možnost vyzkoušet obrovskou škálu zbraní a bonusů. Právě ničící věcičky se zde dělí na primární zbraň, rakety a poté bonusové věci, přičemž každý skupina obsahuje mnoho kousků. Záleží čistě na hráči, co si oblíbí a jakmile začne používat vše dohromady, tak to v slušné 3D grafice vypadá opravdu pěkně. Náplň je jednoduchá - přežít a sejmout všechno. Na jeden zátah je hra dosti nuda, takže se k ní nejspíše budete vracet a plenit jenom pár misí. Také je ze hry cítit silná koridorovka. Tím je myšleno, že letíte stále stejným směrem, bez možnosti jakékoliv změny, po čase se tedy ohlásí stereotyp. Audio je dobré, ale po chvíli hraní mi zůstala jenom povedená hudba a jakékoliv efekty si vzaly dovolenou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 04.09.16 v 15:16

nemuselo by být špatné


galerie

Desert Hawk Desert Hawk Desert Hawk Desert Hawk