recenze

Demolition Dumpout

Demolition Dumpout

Auta vždy přitahovala pozornost herních programátorů a my vám přinášíme jednu z mnoha vlaštovek, které z herních dílen vylétly do světa. Nebudou to však pouze strohé závody, spíše soutěž v demolování autíček a to velmi nekompromisně.
Sedíte netrpělivě za volantem vašeho motorového miláčka. Pevně svíráte volant a pravou nohou dráždíte pedál plynu. Jste tu pouze vy, vaše auto a širý prostor. Náhle se startovací zařízení zachvěje. Rozzáří se červená, po chvíli žlutá a konečně zelená. Tři zelené kruhy se bleskově naplní sytě zelenou barvou. Prudce odstartujete, motor si zazpívá nejkrásnější písničku o prudkém rozjezdu a temný kouř se začne pomalu vznášet nad pištícími pneumatikami. To je působiví úvod zajímavé gamesy Demolition Dumpout. Pokud zde hledáte podezřelou podobnost se závody aut, jste na omylu. Podobnost končí ostrým rozjezdem, dál už vám autoři připravili poněkud odlišný scénář. Kdyby se podle něho chovala všechna auto na světě, bylo by nás na zeměkouli o nějaký ten miliónek míň. Jinak by se tahle hra dala docela slušně chápat jako ostrá satira na stav a chování českých řidičů, takže pokud jimi jste nebo se jimi hodláte v nejbližší době stát, rozhodně si neberte z téhle hry příklad. Na druhou stranu již asi víte, jak to u nás na silnicích vypadá, takže vlastně žádné velké překvapení.

O co ale vlastně jde? Hned v úvodu vám autoři dají možnost výběru automobilu a to ze šesti druhů. V nabídce je dokonce i americký taxi, což přinejmenším potěší amerikanisty. Po vašem výběru se scéna přesune na bitevní plošinu. Ano, čtete správně - bitevní plošinu. Ihned vysvětlím. Princip souboje je jednoduchý. Jak již bylo poznamenáno výše, máte vybrán vlastní automobil. Proti vám se postaví počítač, který si auto losuje. Souboj se tedy odehrává na bitevní plošině pokryté zvláštní rašelinou a proti sobě tu stojí člověk a počítač respektive auto proti autu.. Jádro pudla je směšně triviální. Stejně jako je tomu třeba u japonského národního sportu sumo, je i tady záhodno dostat protivníka – soupeřovo auto mimo území vymezené k boji.

Na počátku souboje se však autíčka nenacházení blízko u sebe, jsou docela dost vzdálena. Obě jsou skoro na protějším konci rašelinového bojiště a soupeři se tak notnou chvíli hledají než dojde ke skutečnému střetu. K lepšímu hledání máte k dispozici malý radar v levém dolním rohu obrazovky, kde vidíte jak vaše auto, tak soupeřovo. Když už dojde ke střetu, většinou k němu dochází na okrajích demoličního pole. Soupeř vás tam schválně láká, jelikož všechny souboje tam konané, jsou obzvlášť nebezpečné. Stačí jeden správný náraz na správné místo. Pokud uspějete, čeká vás postup do dalšího kola a také utěšené narůstání skóre. A samozřejmě neopakovatelný pocit z vítězství.

Stručně a jasně. Tahle hra je slušně vymyšlena, ale zase ne až tak povedeně graficky zpravována. Uznávám, že je těžké do tak malé velikosti nacpat víc věcí, ale nějaké zpestření by rozhodně prospělo. Modely aut jsou na druhou stranu pěkně zpracované, nezaostávají ani zvuky a hudba. Rozhodně se však nudit nebudete...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

llien | 21.07.07 v 12:53

ako ju mam stahnut??

Ace 2004 | 05.07.04 v 22:22

Zasmál jsem se, víc než včera při fotbale. Dík

Michal | 30.04.04 v 20:10

Ahojte prave stahujem tuto napohlad peknu hru dufam ze sa zabavim.Nudim sa tak sem pisem.Poradte mi co si mam stahnut potom. Je tu teplo a vonku prsi myslim ze tam je chladno asi neviem co mam robit tak robim to co robim cize pisem.Ked sa vam to zda divne tak nech ale ja sa tak strasne nudim ze dostanem zavrat od neostatocneho prekrvenia organizu lebo ten moj dost lenivy. Ked som bol na kardioloogii dali mi holtra. Musel som ho nosit celi den a noc a kusok z dalsieho dna.Holter je taka hovadina co vam mera cez den kazdich 15 minut krvny tlak a cez noc kazdych 30. Ale prezil som to i ked musim povedat ze ked to meraloo tlak dost mi to stlacilo ruku podstatne viac nez tlakomer.Niekedy som to uz nemohol vydrzat.Ked mi to dali dolu bol som najstasnejsi clovek na svete.Uz sa mi nechce pisat tak caute.Mozno si toto ani nikdo neprecita.Ale aj tak som na chvilu zabil nudu.Kurnik sopa.Do r--i.Prave som si vsimol ze som ani nezacal stahovat. Ale to je asi jedno.Mam to stiahnut? Porozmyslam nad tym.Ani sa mi nechce.Mimochodom som pravidelny slovensky navstevnik Freegame.cz .Je to jeden z najlepsich serverov na stahovanie freeware hier.Uz by som mal koncit.Ale nechce sa mi.Je vlastne to demolition dumpout dobra hra? Neprecital som si recenziu.Ani sa mi nechce.Ked sa zamyslim nad tym co sa mi chce robit tak asi jedna vec.Ale jaka?Nad tym sa budem musiet zamyslat dalej.Tak uz naozaj cau ty kto si to citas (ked tam vlastne nikto je:). Stale som tu. Nuda pretrvaaaaaaavaaaaa. Do ri-i.Zase som to zabudol dat stahovat tak caute. CAute. CAUTEEE.

honza | 09.01.04 v 15:42

Co dodat prostě skvělý

Patrik | 07.01.04 v 07:27

Čau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dfvds | 30.10.03 v 21:19

Máte to nějaké podrbané

Tommy | 30.10.03 v 05:55

http://www.freehry.cz/files/cncs232.exe

stáhněte si toto, je to knihovna pro hraní her od ClickTeamu. Nyní by vám to mělo jít.

federico colico | 29.10.03 v 21:03

UNBEL GIUGHET PER SPAKA' I MACHIN....BELL

Martin | 29.10.03 v 18:29

Me to taky pise ze chybi knihovna tak mi prosim nekdo poradte co mam delat.

Feridon | 29.10.03 v 18:11

CNCS232.DLL

Petr Malijovský | 29.10.03 v 17:59

Napište mně jakou knihovnu to po vás chce?
Tak základní je však volně přístupná na netu nebo na propagačních CD.

Tommy | 29.10.03 v 16:07

nevím jak vám, ale mě to jede fpohodě. Co ti to píše nebo spíš, jakou knihovnu to vyžaduje ? (to číslo nebo ten kód co to píše)

Vavara | 29.10.03 v 11:55

Jaksi Vám tam chybí dynamická knihovna. Co s tim mám dělat?

Feridon | 28.10.03 v 19:22

chce to po mně dinamickou knihovnu co stim mam dělat???????????????


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce