recenze

DeathStar 150

DeathStar 150

Simulátor není vždy jen o střílení a akci, ale i o přesnosti a rychlosti vašich reflexů. V DeathStar 150 sice usednete do vesmírné lodi, která bude střílet, ale střelných kanónů tu zapotřebí příliš nebude. V cestě vám bude stát několik překážek, kolem nichž musíte manévrovat.
Tématika Lucasových Hvězdných válek se promítá do spousty her. Inspirace neminula ani autora DeathStar 150, který sice nevyužil té plné krásy episod Hvězdných válek a přejal pouze jednu scénku z tohoto filmu. Vy, jako pilot hvězdného plavidla máte za úkol proletět nepříjemně tvarovaným prostorem, na jehož konci čeká na zničení jediný cíl.

Hra začíná malým instruktážním videem, v němž se dozvíte něco o vaší misi. Samotný příběh vás pak zavede do již zmiňovaného prostoru, kde stačí rychle kličkovat mezi rozmístěnými zdmi a na konci sestřelit stanovený cíl. Jako vždy to z recenze zní velmi lehce, ale na splnění úkolu máte jen několik stupňů vašeho štítu. Pokud narazíte, přijdete vždy o jeden. V momentě, kdy jste na nule, jste skončili.

Raději bych na monitoru viděl rytíře Jedi, jak mávají světelnými meči a zápasí s některým ze Sithů, ale na to si u freeware her budeme muset ještě počkat. DeathStar 150 nabízí pouze jednu misi, kterou i na první pokus s přehledem dohrajete. Jestli by se dalo na hře něco pochválit, je to ovládání, k němuž postačí myš, slušná grafika a hlavně hudba, jenž si každý fanoušek Lucasových filmů vychutná.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Linkman | 19.01.06 v 01:14

Nj simulator znicenia hviezdy smrti :)

Pechy | 26.08.05 v 19:07

Zajímavej nápad.


galerie

DeathStar 150 DeathStar 150 DeathStar 150

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce