recenze

Deadly Tournament

Deadly Tournament

Máme tady zase takovou obměnu, co se týká bojových her jeden na jednoho. Postavičky již nejsou tvořené autorovou fantasií, ale jsou to fotky opravdových žijících lidí. My si řekneme, jestli to byl zrovna dobrý krok.
Takovéhle pokusy tady již byly, jmenovitě například Porko vs. Dex nebo Open Mortal. Z těchto dvou her to vypadá, že tohle není nejspíše ta správná cesta. A pokud bych měl vyjádřit svůj názor, tak ani tato hra těmto pokusům příliš nepolepšila. Nepřináší totiž žádné oživující prvky.

Jde prostě o tradičně laděnou bojovku, tak jak jsme na ni všichni zvyklí, dva hráči jsou proti sobě postaveni do ringu a vyhrává ten, kdo druhému způsobí ztrátu vědomí, v některých případech i smrt. Máte zde na výběr z šesti postav, plus je zde ještě jedna, kterou ale nemáte odemknutou hned na začátku, nejdřív budete muset pěkně ukázat, že na ní máte. Pokud mám mluvit o možnostech boje, ty nejsou zrovna rozmanité. Budete rádi, že si tu a tam dáte hák a pokud se vám povede nějaká speciální schopnost, budete skákat radostí.

Jinak ale musím říct, že grafika se poměrně povedla, horší už je to se zvukem. Není to hold ta špička ledovce, na kterou se vyšplhá svými kvalitami opravdu jen málokterá hra, ale i tak se jistě jedná o hezké provedení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Deadly Tournament Deadly Tournament Deadly Tournament

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce