recenze

Deadly Missions

Deadly Missions

Deadly Missions je poměrně zajímavou akční arkádou, která dokáže zaujmout svou grafikou a hratelností i odpůrce tohoto žánru. Stáváte se žoldákem, který je najat na misi. Na smrtelnou misi.
V rychlém intru se dozvíte, že jste byli najati na misi do Afriky, kde máte prozkoumat nově objevený chrám. Jelikož se ale v okolí vyskytují podivné stvoření požírající lidi, ponesete si místo lopatky a štětečku na vykopávky pořádnou zbraň. Nejednou vám zachrání život.

Celá hra je pojata ve velmi akčním stylu, kdy likvidujete jednu masožravou potvoru za druhou a přitom se snažíte nezemřít. Občas je potřeba objevit skrytou páku či klíč, pomocí kterého se dostanete ve hře dále. Bohužel, hra je docela krátká, o to intenzivnější zážitek si z ní odnesete.

Deadly Missions se může pyšnit leč amatérským, přesto velice příjemným 3D hávem, který je sice tu a tam kostrbatější, ale pěkný. Občasné problémy s kamerou jsou sice někdy na obtíž, ale nijak podstatné. Zvuky, konkrétně hudba, je na tom podstatně lépe, neboť se v ní nacházejí jedny z nejlepších kousků komerční tvorby (čti autor převzal hudbu z komerčních her). I přes drobné neduhy a krátkou délku je Deadly Missions zajímavým počinem, který určitě stojí za hřích!

stáhnout hru
Zlatovous

autor
/ Zlatovous

Skóre

86 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

SliquitX | 21.04.07 v 09:23

To je dobry už tu dlouho nebyla takovadle hra.


galerie