recenze

Dead Steel

Dead Steel

Jednoduchá a přímočará kosička, u které rozebírat ontologické otázky naší reality opravdu nemá cenu. Hezky se odreagujte tím, že postřílíte nekonečné zástupy příšer. Současně sbírejte různé zbraně, bonusy a snažte se zkrátka přežít.
Pohled vám dá jasnou orientaci v okolí a i jakýs takýs přehled, odkud se na vás nepřítel řítí. Tak už jenom přesně palte.

Po hrací ploše se pohybujete jako robot, který se okolnímu krvelačnému prostředí jeví jako snadný cíl ke svačince. A tak, aby se z vás nestala masitá pochoutka, vytáhnete zbraň a přestanete počítat náboje. Budete totiž střílet jako beze smyslů, abyste zneškodnili mohutnou přesilu. Skloubení klávesnice sloužící k pohybu a myši, kterou míříte a střílíte, vám dodá jistotu v míření a v úhybných manévrech. Ne v tom smyslu, že byste utíkali z boje, ale kouknout se po okolí je určitě v pořádku, protože z nalezených beden můžete získat silnější zbraně a všelijaké ochranné bonusy.

Hra se koná v jakýchsi kolech, v nichž musíte přežít a současně vše pobít. Jak už jsem zmínil na začátku, žádnou vědu v tom nehledejte. Jako odreagovačka dobré.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Sůvička

Sůvička | 19.12.16 v 23:36

Dobrá hra.


galerie

Dead Steel Dead Steel Dead Steel Dead Steel Dead Steel