recenze

Crossword Puzzle Premium

Crossword Puzzle Premium

Opice můžeme vidět na mnoha místech naší planety. Hojně se vyskytují například v deštných pralesích tropického pásu, v zoologických zahradách anebo třeba ve volně stažitelných hrách, jako je třeba tato. A pokud si myslíte, že jste takzvaně „chytří jako opice“, máte šanci se v této věci utvrdit.
Pojďte si procvičit mozkové závity v této gamesce, kde záleží i trochu na náhodě. Na tu se dá neúspěch svést vždycky.

Hra je rozdělena do několika úrovní. V každé úrovni před sebou máte dvě vysoké věže s ovocným motivem, přičemž jedna patří vám a druhá vašemu počítačovému soupeři. Jednotlivé články této stavby jsou očíslovány a vaším úkolem je obměňovat očíslované díly tak, abyste docílili číselné řady vedoucí vzestupně od vrchu dolů. Kousky měníte vždy střídavě. K dispozici je pokaždé díl toho druhého. Pokud o něj nestojíte, smíte se svého kola vzdát. Za správně seskládanou věž získáte postup dále a body. Další nárůst skóre zaznamenáte, jestliže složíte úsek čísel jdoucích aritmetickou řadou.

Hra má hezkou grafiku, a pokud vás chytne, tak vás na dlouhou dobu nepustí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Kacirek_Donald | 03.09.07 v 20:54

co se zařazení hry týče, tak Uznávám, že to není právě šťastná volba a je to logická záležitost. Nicméně pokud si potencionální hráč recenzi přečte, pochopí snad, že tady nenajde ani špetku střílení či jiné podobné akce. Co se týče obtížnosti, tak v mém případě mi právě tento aspekt nedovolil pokračovat dále, a proto byl zmíněn. Je to ovšem čiště každého mínění :-).

bohda | 02.09.07 v 08:00

a ještě bych to zařadila do logických her,akce tam není žádná

bohda | 02.09.07 v 07:59

dobrá hra ,ale strašně málo kol.Je rychle dohraná a nezdá se mi obtížná,možná je to jen můj dojem.


galerie

Crossword Puzzle Premium Crossword Puzzle Premium Crossword Puzzle Premium