recenze

Critical Mass

Critical Mass

Množství štěpného materiálu nutného k živení štěpení. Tak zní definice critical mass. Možná si klepete na čelo a ptáte se, co sem motám fyziku? Pak vězte, že přesně to, co uvádí definice, budete v této digipenovce dělat.
Jak už jsme u her z dílen DigiPenu zvyklí, i tato bude poměrně netradiční a její kvality naplno oceníte až v multiplayeru. Samozřejmě, možnost zahrát si sám proti počítačem řízeným protivníkům zůstává, ale poměrně rychle omrzí. Ale vezmeme to pěkně popořadě.

Celá hra se odehrává na atomové úrovni - vy sám jste sice molekulou, zato pořádně nabroušenou a trošku roztomilou. Proti vám stojí stejně vypadající protivníci, kteří se snaží zničit jak vás, tak i ostatní (prostě klasický deathmatch). Tohle ničení probíhá poměrně netradičně, a to tak, že po zásahu se z vás odštěpí atomy, vy se o něco zmenšíte a protivník se naopak o něco zvětší. Abyste nabrali svou původní velikost, musíte dát na frak soupeři nebo sbírat volně poletující atomy. Cílem hry je vyrůst do maximální velikosti a dosáhnout tak stavu zvaného právě critical mass.

Celá hra nabízí líbivou 3D grafiku, pěkné animace a možnost změnit si na svém shluku molekul úplně vše. Muzika je taky povedená - neruší a příjemně doplňuje svižnou atmosféru. Grafické a zvukové orgie jsou ale kompenzovaný poměrně krvavými nároky na hardware (na poměry freeware her). Enjoy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

david | 18.11.07 v 16:30

jeto fakd dobry ale ukazuje me se tam furt direckX 9.0

Bosf | 13.06.07 v 20:09

A premyslim je npasany multiplayer-jeden hrac ve shrnuti dole ale v recenzi je ze je tam???

Bosf | 02.06.07 v 13:25

Souhlasim s panem cihlou.JE TO FAKT GOOD!10 / 10!!!

mr.cihla | 31.05.07 v 22:52

Fakt supr hra, neni to ani tezky, ani lehky, grafika nema chybu...100%


galerie

Critical Mass Critical Mass Critical Mass

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce