recenze

Crazy Moose 2

Crazy Moose 2

Zelený, modrý nebo zebrovitý los? To není nesmysl. To je jen některá z možností, jak si vaše létající zvíře můžete vybarvit. Chcete zjistit, proč má dnešní gameska název Crazy Moose? Pak určitě čtěte dál. Nic moc normálního ale nečekejte.
Být velký nebo malý, to je to, oč tu běží. O to a ještě o pár ztřeštěných věcí.

Ovládáte losa, který si bezstarostně létá a přitom střílí do banánů nebo muchomůrek. Cíl toho všeho (opravdu už toho o moc víc nebude) je takový…nijaký. Hra se čas od času zrychlí a vám zatrne, když se naproti vám vyřítí banán. Přesto jsem měl nepatrné nutkání se ke hře vracet. Jsem typem hráče, který prahne po bonusech, odemykatelných zbytečnostech a podobně. Jste-li na tom podobně, určitě dáte našemu losovi ještě jednu šanci. Během letu se vám střádají body, za které si pak můžete koupit nové kostýmy. Zebří kostým je možná sexy, ale na spidermanův ohoz nemá. Tak se snažte vydržet co nejdéle, abyste si zpřístupnily oblečky úplně všechny. Hra má k dispozici také multiplayer, ovšem nebylo možno jej vyzkoušet, neboť nikdo jiný kromě mě nebyl k této hře připojen.

A malá rada na konec. Vašeho losa prostředním kolečkem myši můžete zvětšovat do gigantických rozměrů, což rapidně zvyšuje přísun bodů. Současně se ale zvyšuje nebezpečí nárazu do překážky. Pěknou „crazyzábavu“.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Pavel | 05.09.09 v 14:24

Na stránce konkrétního dne se zobrazují pouze flashovky, na záložce freegame se teprve najdou ostatní hry a nášup se nenajde vůbec a ani nemá žádnou záložku. U freegame je číslo o počtu stažení matoucí, protože pokud si někdo stáhne hru, tak si stáhne zip soubor o velikosti 0 kB a nic vněm není, jinými slovy ze serveru nejde stáhnout vůbec nic!!! U flashovek je taky matoucí číslo o stažení, protože ty stáhnout nejdou vůbec, jelikož jdou hrát pouze on line!!! Takže hlášky jako "dnes kraluje hra..." nebo z nášupu doporučujeme, atd. atd. jsou úplně nanic, protože se nedá stáhnout vůbec nic a je to stále dokola. Tedy výsměch důvěřivým hráčům přímo do obličeje!!!


galerie

Crazy Moose 2 Crazy Moose 2 Crazy Moose 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce