recenze

Crazy Friends 2

Crazy Friends 2

Dnes vám představíme partičku pořádně divných přátel. Místo toho, aby se spolu veselili, se totiž s neskonalou radostí odpalují brokovnicí a měří si vzdálenost místa dopadu. Zdá se vám to moc ujeté? Pak se přesvědčte na vlastní kůži!
Dnešní gameska vzhledem k anglické lokalizaci nenapovídá, že má původ u našich východních sousedů, tedy na Slovensku. Přesto je tomu tak. Jejím autorem je totiž zkušený slovenský vývojář Jozef Pollak. Z jeho portfolia připomeňme třeba zábavné bránění základny The Others 2.

Crazy Friends 2 je zajímavý arkádově akční titul s velmi netradičním konceptem. V roli ztřeštěného mimina v plenkách je vaším úkolem důkladně nabít brokovnici a plnou dávku vypálit na kamaráda, který vypadne z létajícího talíře. Vzdálenost, kam každá z několika různých potvůrek doletí, se počítá do vašeho výsledného skóre. Čím dál, tím lépe. Využívat navíc můžete některé speciální vlastnosti příšerek, které vám pomohou ve vašem počínání. Dosáhnout skutečně dobrých výsledků není jednoduché, musíte vše přesně časovat a doufat v kapku štěstí. Hraní si s (ne)přáteli je celkem zábavné, originální koncept vás spolu s krvavým zpracováním jistě minimálně na několik pokusů o dosáhnutí co nejlepších výsledku plně zabaví. Tak kdo dostřelí nejdál?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Crazy Friends 2 Crazy Friends 2 Crazy Friends 2