recenze

Cow Boy Bear

Cow Boy Bear

Roztomilý medvídek zabiják jde se svými vztyčenými koltíky vstříc svému osudu… Jak jinak popsat graficky povedenou 3D smažbičku, která se tak trochu vymyká? Nemyslím si, že by se tu dnes konala herní revoluce, ale hrát by se to mělo…
Trochu mi zatrnulo, když jsem zjistil, že dnešní kousek „Cow Boy Bear“ je vytvořen ve stejném enginu, ve kterém tu už máme několik her od developerů říkajících si OTS, a které za mnoho nestály… Ale pěkně popořádku.

Po spuštění hry (které trvá poměrně dlouho) jdeme rovnou do akce. Ovládáme malého kovbojského medvídka (či co to je za prcka viděného zezadu), jehož primární starostí je projít „koridorem smrti“ a v lepším případě tu nenechat své tělíčko na pospas supům. V tomto koridoru na nás čekají naskriptovaní medvědí (?) nepřátelé, kteří mají své kolty zatraceně nízko. Než se nadějeme a nedáme si pozor, máme z kožíšku cedníček, což se velmi negativně projeví na našem zdraví, potažmo životech. Neříkám, že chytit AIDS nebo virus Ebola je věcí příjemnou, ale kulka v hrudníku také není to pravé ořechové. A čímže mne dnešní hra zaujala natolik, že jsem jí dal hezkých 77%? V první řadě opravdu příjemnou grafikou a také ovládáním na klávesnici (Doom rulezzz!< + > + ctrl + arrows). V neposlední řadě jsem byl potěšen faktem, že 3D engine zprofanovaný kluky z OTS se dá využít i jinak, než k naštvání hráčů.

Co na závěr. Asi nic. Vy víte, co dělat… :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Cow Boy Bear Cow Boy Bear Cow Boy Bear Cow Boy Bear Cow Boy Bear