recenze

Corridors of Power - v0.78

Corridors of Power - v0.78

V málokteré hře uvidíte tak razantní posun k lepšímu od starší verze k novější, jak je tomu v nové verzi Corridors of Power. Hra nově nabízí podporu OpenGL a grafika se posunula o sto procent kupředu, není ovšem sama – příjemně se změnila i hratelnost…
Je tomu tak půl roku, co jsem tuto hru hrál. Byl jsem docela zklamán, protože byl vidět vcelku kvalitní systém, ale odfláklé úrovně spolu se špatnou hratelností mě přesvědčily, že to snad ani nemá cenu recenzovat. Čas však jde dál, a team této hry se rozrostl. A s počtem členů podílející se na této hře stoupla rapidně i její kvalita, a tak, dnes, kdy je teprve ve verzi 0.78 jde již o velmi vydařenou věc!

Lákadla jsou jasná! Podpora OpenGL funguje výborně, grafika je opravdu pěkná. Komu by se nelíbil hořící ohínek v krbu? Nebo chata, které se kouří z komína? Modely zbraní už tak vydařené nejsou, ale buďme rádi, že jsou. A což teprve nepřátelé! První kontakt sice máte s podivnou koulí, která střílí, ale již po několika krocích se na vás vrhne docela strašidelný temný kyborg. Inteligence mě docela překvapila, nepřátelé se vás snaží sledovat atp.. Dost jsem se podivil, když jsem zaregistroval funkční možnost uložit a nahrát si pozici. Skvělá věc, to se jen tak u freeware pařbiček nevyskytuje. To však pořád není všechno, Corridors of power je vskutku dobrou hrou, a to je teprve ve verzi 0.78! Každopádně neváhejte, překousněte 4.6 MB a stáhněte si to. Stojí to zato!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce