recenze

Contra World Challenge II

Contra World Challenge II

Pamětníci si jistě vzpomenou na Super Contru, která brázdila řadu let konzole televizních videoher. Contra World Challenge II je perfektní konverzí a v žádném případě si nenechte ujít tuto skvělou střílečku.
Když jsem pro vás připravoval freewareovou hru, tak jsem ani nečekal, že vám naservíruji „kaviárové toasty“. Už název titulu Contra World Challenge II leccos vypovídá samo o sobě. Ano, správně tušíte! Joystick pevně uchopený v dlaních, pot stékající z hlavy a napumpované žíly adrenalinem. Super Contra alias legendární hra na televizních videohrách.

Stanete se na pár desítek minut jediným odvážným, který má tolik drzosti, aby dokázal vyčistit pustý ostrov od zla. Cestou potkáte stovky nepřátel, několik desítek obrněných tanků ba dokonce pár věhlasných bossů. Hra obsahuje několik typů zbraní. Střelivo je nevyčerpatelné a nové zbraně získáte při provedení útoku na letící nespecifikované objekty.

Dá se říci, že autorům se konverze povedla na jedničku s hvězdičkou. Grafické prvky zůstaly zachovány a hudba taktéž. Možná menší nevýhodou je ovládání. V menu si sice můžete nastavit libovolné rozmístění kláves pohybu, výskoku a střelby, ale přeci jenom joystick je joystick.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

smajo | 09.04.07 v 21:34

Nejak mi to stale vihadzuje ze tam je trojan .. tak neviem ako ostatnym

M1k3666 | 29.03.07 v 06:23

ked boli este te zlte cardridge som to hraval :)

Kaori | 24.03.07 v 20:09

ááá...jsem nečekala takovou dobrotu! jako malí jsme u toho seděli furt :)

Bombr | 23.03.07 v 21:02

Na tyhle hry se nedá zapomenout. Zatímco si všichni hráli venku na písku s bábovičkama tak já seděl doma a vyrůstal u Tanků a contra. :) uplně mam chuť to zas někde vyštrachat :)


galerie

Contra World Challenge II Contra World Challenge II Contra World Challenge II Contra World Challenge II Contra World Challenge II

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce