recenze

Comstation Rescue

Comstation Rescue

3D rakeťácko-vesmírná střílečka, která rozhodně neuškodí, ba naopak, leckoho může obohatit. Pravda, přes obrazovku nám nepřelétají letky ufounů a všude okolo nestříkají gejzíry ohnivé, nicméně i s několika málo nepřáteli se zabavíme do sytosti.
Možná, že si někteří z vás ještě pamatují jednu z prvních a dnes již klasických stříleček ve „tři dé“ s názvem Terminal Velocity. Coby piloti vesmírného korábu jsme bohapustě odstřelovali v několika misích stohy nepřátel a tu a tam jsme si ještě splnili nějaký ten drobný úkol. Proč to zmiňuji? Uplynulo 10 let a máme tu téměř identickou hru s názvem Comstation Rescue. Identickou se vším všudy…

Absolutní volnost pohybu s decentním omezením „vocaď pocaď“ je charakteristickou rozpolceností dnes recenzované hry. Pohybujeme se s raketou v jakési aréně, ve které se nám zvesela generují nepřátelé, a kteří jen a pouze pasou po naší krevní plazmě. Pravda, nepřátel tu není mnoho, ale ti, kteří nás oblaží svou umělou přítomností se vcelku reálně starají o naši pozornost. A tak střílíme a létáme a střílíme a létáme. Prvních pár desítek minut plných objevování musí být pro každého zajímavé, ale co potom?

To „Identickou se vším všudy“ znamená, že se Comstation Rescue hraje a vlastně i vypadá jako její dnes již zapadlý komerční předchůdce. Přesto tvrdím, abyste ji ihned nezatracovali a zkusili se jí dostat trochu více pod kůži.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Comstation Rescue Comstation Rescue Comstation Rescue Comstation Rescue Comstation Rescue