recenze

Commando C64 Remake

Commando C64 Remake

Dnes vám přinášíme hru opravdu spíše jen pro skalní příznivce, kteří s nostalgickou myslí vzpomenou na protloukání bitevním polem s vojáčkem a střílení do hloučků pixelových nepřátel. Tak jdete do toho? Podobně jako před lety.
Soudobá grafika z doby, kdy originál této hry vznikl, a typicky „strašlivá“ hudba. Už se těším na hru samotnou :-).

Kolikrát už to tady bylo - zuří válka a jeden statečný má plné ruce práce s přesilou. A zatímco se jeden nepřítel schovává, toho běžícího k vám můžete krásně trefit. Jednoduše řečeno lze říct, že „ten modrý“ jste vy (a myslím, že se vyskytne ještě jeden barevně spřízněný zajatec) a všechny ostatní je potřeba poslat do věčných lovišť. Vzhledem k vojenské přesile se pohybujete vpřed skrze spršku tečkovitých střel a snažíte všem těchto „běláskům“ vyhnout, neboť kontakt znamená smrt. Na konci dané úrovně musíte vyřešit větší koncentraci „vojnclů“ na jednom místě, jinak nepostoupíte dále.

Grafika je samozřejmě specifická a nikdo nesmí čekat nějaké barevné orgie. Hry takové zkrátka byly a já jsem rád, že takový remake čas od času vznikne, neboť si vždycky připomenu takovou tu zmatenost a akci :-). Jak jsem ale již na začátku uvedl, myslím si, že hru ocení především fanoušci a znalci původního titulu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Kolpin | 15.10.17 v 20:34

Super!

Balty | 09.05.10 v 20:58

Děkuji


galerie

Commando C64 Remake Commando C64 Remake Commando C64 Remake