recenze

Commando Blastoid

Commando Blastoid

V boji za čisté životní prostředí, za světový mír nebo za zrušení domácích úkolů jeden člověk nemá moc šancí na úspěch. Tento fakt však v herním světě nemá vůbec žádnou váhu. Nejednou se chrabrý hrdina vydal proti veliké přesile a... no samozřejmě že to dokázal a sklidil úspěch.
I v tomto případě je hranice mezi úspěchem a zatracením velice tenká a vše máte ve svých rukou a šipkách klávesnice.

V této 2D akční hře ovládáte „nabušeného“ hrdinu s úkolem zneškodnit skupinku nebezpečných monster, které v životě o dobrou a ušlechtilou ideu nezavadily. Každá tato příšera je ukryta hluboko ve „své“ úrovni. Jestliže ji projdete celou, dojde ke střetu tváři tvář. Cestu vám znesnadňují dílčí problémy a nepřátelé. Většinou je ale snadno přeskočíte, respektive postřílíte. Usnadnění přichází ve formě zlepšování zbraně, velkého počtu lékárniček nebo dočasné nesmrtelnosti. Počet životů není nikterak omezen, ale pokud se vám nebude dařit, budete si muset zvyknout na opakování celé úrovně, ovšem kromě bosse.

Kromě toho, že hra neběží na celé obrazovce, se nejspíš nevyhnete frustraci z neustálého opakování. Přesto dokáže zabavit a trpělivější hráči sklidí plody vítězství.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Commando Blastoid Commando Blastoid Commando Blastoid