recenze

Commander Keen - Doom of Mars

Commander Keen - Doom of Mars

Commander Keen je klasika, na kterou by se určitě nemělo zapomenout. Pěkné akční povyražení v tematice další legendy s názvem Doom. Povedená fanouškovská hra.
Commander Keen má za sebou poslední dobrodružství a to další na sebe nenechá dlouho čekat. Celé se to bude točit okolo teleportačního systému a komplexu budov, v nichž se to hemží monstry, která vám jdou po krku.

Máme tu podařenou akční skákačku, ve které ovládáte Keena, hopsáte všude možně, sbíráte klíče do dveří a – to nejvýraznější – kosíte hordy nepřátel.
Při procházení úrovněmi můžete sbírat lékárničky, spousty nábojů a k dispozici máte i různé druhy zbraní, což potěší zejména při soubojích s bossy. Akční část je tak krásně běžná – chodíte, střílíte, sbíráte, co se dá.
Také v arkádové části je to bez revoluce a celkově z toho hra vychází velice kladně. Tři úrovně obtížnosti rovněž potěší. Hardcore pařmeni si při hard (možná i normal) přijdou na své. Lehce mi nesedlo dobíjení zbraní klávesou enter, ale to je tak jediná vada tohoto titulu vytvořeném v Game Makeru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Sůvička

Sůvička | 21.12.16 v 17:12

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 05.08.16 v 20:05

bum bum bum


galerie

Commander Keen - Doom of Mars Commander Keen - Doom of Mars Commander Keen - Doom of Mars Commander Keen - Doom of Mars Commander Keen - Doom of Mars Commander Keen - Doom of Mars Commander Keen - Doom of Mars

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce