recenze

Combat

Combat

Po nedávno vydaném titulu Canyon Racer nám vývojáři z Muddleglum Manor servírují další povedený kousek. Combat je klasickým akčním simulátorem, jehož stažení je (nejen) pro fanoušky žánru takřka povinností…
Není tomu tak dávno co se na Freegame objevil zajímavý titul Canyon Racer, který se - soudě dle počtu stažení - stal velice oblíbeným. Nyní vám přinášíme něco podobného; letecký simulátor Combat, jenž pochází od stejných autorů. V čem se tedy tyto dvě hry liší?

Tak především svým zaměřením. Zatímco Canyon Racer byl klasickým závodním titulem, Combat už je leteckým simulátorem v pravém slova smyslu. Na rozlehlé ploše proti vám stojí jeden jediný protivník (více jich bohužel není), kterého musíte pomocí kulometu poslat do věčných lovišť. Možná to vypadá jednoduše, nicméně sestřelení tohoto nepřátelského letounu vám zabere klidně i několik desítek minut. A co je hlavní: je to zábavné!

Největší mezery má titul v ovládání, protože bez joysticku, který všichni hráči pochopitelně nevlastní, si hru bohužel nezahrajete. Další nevýhodou je absence veškerých zvuků a hudby, na druhou stranu pochvalu zaslouží grafické zpracování, honosící se velice povedeným 3D kabátkem. Combat za vyzkoušení rozhodně stojí, a to i za předpokladu, že pobaví jen na chvíli.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Phoenix | 09.11.05 v 20:19

Už se těším až si tuhle hru zase zapařím.

nasterkargiros | 12.10.05 v 19:59

Proč je tam ta základna?
Stejnak se tam nedá přistát


galerie

Combat Combat Combat

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce