recenze

CodeRED - Alien Arena

CodeRED - Alien Arena

Do třetice všeho dobrého a zlého vám přinášíme další hru, která je stejně jako její předchůdci založená na Quake 2 enginu. Tentokrát ovšem orientovanou pouze na multiplayer. Holdujete-li tedy těmto hrám, pak rozhodně neváhejte a hru si dopřejte.
CodeRED - Battle For Earth a CodeRED - Martian Chronicles. Tak díky těmto hrám jsme si mohli směle připomenout zlaté časy, které nastaly díky hře Quake 2, znamenající menší průlom v oblasti FPS her. Týmu COR Entertainment ale neusnul na vavřínech a my tak máme možnost okusit v pořadí již třetí pokračování.

Je těžké říci, jestli si tvůrci vzali za vzor hru Quake 3 Arena, přihlídneme-li k názvu nebo Unreal Tournament, který je svojí náplní tomuto počinu bližší. Spekulace ale zanechme stranou a uveďme si raději fakta. Jedná se tedy o čistě multiplayerovou střílečku, plnou zajímavých možností, jak si zpříjemnit nejen dlouhou chvíli. Přináší nové prostředí, které je rovnoměrně rozmístěno do čtyř klasických modů, z nichž vás asi nejvíce zaujme klasický Deadmatch či Capture the Flag. Jejich princip vám jistě nemusím nějak zvlášť popisovat, protože v herním světě se jedná o pojmy poměrně známé. Protože se jedná o multiplayer hru, na nějaký příběh rovnou zapomeňme. Oželet budete muset i singleplayer. Ten je zde zastoupen pouze hrou s boty. Ty si můžete dát i do multiplayeru, ale rozhodně doporučuji domluvit se s několika kamarády a vychutnat si herní potenciál naplno.

Zpracování je opět na velmi kvalitní úrovni a rozhodně nikomu ostudu nedělá. Opět ovšem počítejte s větší velikostí archívu. Mám-li to nějak pěkně shrnout, pak vězte, že CodeRED trilogie je touto hrou skvěle dovršena. Stažení ale tentokrát doporučuji pouze hráčům, kteří holdují multiplayer hrám. Jinak vás hra bohužel bude po chvilce nudit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

ZoufalyP | 01.01.07 v 12:23

nelze to stáhnout, prosím, prověřte to, díky.

petr | 16.08.05 v 21:14

cus, vubec mi to nejde spustit po netu, vzdy to po me chce cestu kam jsem hru nainstaloval tak to napisu a porad nic, poradte pls


galerie

CodeRED - Alien Arena CodeRED - Alien Arena CodeRED - Alien Arena

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce