recenze

Cockroaches

Cockroaches

Máte problém v bytě? Našli jste v něm švába? Nevíte co s tím? Jste nervózní, chcete si někde vybít zlost? Tak v tomto případě je Cockroaches nejlepším řešení, neboť jde o simulaci hubení švábů…
Když se někde objeví titulek hry „Hubení švábů“, tak bych jí normálně asi přešel, ale jaké hry se dnes hrají? Neobvyklé, ztřeštěné. Problémů v bytě s hmyzem může být plno, ale šváby jsou jakousi klasikou, takže při pomyšlení, že si je na počítači prostřednictvím hry můžete vychutnat, se zamyslíte a hru si ve většině případů stáhnete. :)

Osobně musím říct, že mě hra mile překvapila. Zvukové efekty jsou celkem povedené, hratelnost je na dobré úrovni a grafika je kreslená, což také není problém. Teď už je jen na vás jako zbraň si vyberete. Na výběr máte: sprej na hubení hmyzu, brokovnici, M16 a plně automatickou zbraň – ta se stane favoritkou pro většinu hráčů díky její rychlosti a hlavně účinnosti. Hmyz můžete hubit v kuchyni nebo v obýváku, ale pozor! Pokud nebudete přesní, můžete si v bytě způsobit pořádnou demolici. Účinnost zbraní totiž působí i na nábytek a další výbavu bytu. Pokud se tedy vžijete do role majitele bytu, který při příchodu do kuchyně, kde si chtěl udělat večeři, našel švába a vzteky měl chuť něco zničit, tak si hru oblíbíte.

Dejte na mě, podobných her je málo a proto jsou oblíbené. Přemýšlím nad tím, s čím přijdou programátoři z Alawar příště. Co třeba hubení komárů pomocí nějaké odstřelovací zbraně nebo použitím výbušniny. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Ententýky | 01.10.04 v 10:59

Ne, nejde to.

j... | 16.12.02 v 19:56

jestli nekdo muzete tak mi pls odpeiste..dik chicht -:)))

j.. | 16.12.02 v 19:52

cau mam dotaz!!proism vas mohla bych si zahrat demo teto hry i bez toho ze bych si tru hru nainstalovala,?proste jen pres net??predem dik za odepsani


galerie