recenze

Cloudburst

Cloudburst

Opět vám přinášíme dosti zajímavou a povedenou gamesku. Jedná se o vesmírnou 2D střílečku s výbornou grafikou. Mě osobně tato hra velmi příjemně překvapila, tak doufám, že vás překvapí také. ;-)
Byli jste vysláni jako nejstatečnější proti opravdu četnému nepříteli a vaším úkolem, je jich zničit co největší množství, aby jich co nejméně proniklo na vaší základnu. Ovládáte vesmírnou loď, která je sice maličká, oproti nepřátelským někdy až neuvěřitelně, ale dokáže dost účinně střílet, takže se mnohonásobně větších protivníků nebojte, ba naopak, někdy vás menší loďka může ohrozit svými rychlejšími střelami mnohem více.

Ze začátku se vám bude zdát velmi jednoduché všechny sestřelit, ale přijdou chvíle kdy opravdu nebudete stíhat před nepřátelskými lasery uhýbat. Škoda, že se jedná o demoverzi, takže hra vlastní pouze jeden level, na jehož konci vás čeká ohromný „boss“, kterého musíte porazit, pro úspěšné dokončení.

Ovládání je jednoduché, doporučuji sbírat bonusy na které narazíte, protože se můžou opravdu hodit (rozdvojování střel = dvojnásobná účinnost). Pokud dokážete hodně rychle za sebou mačkat jednu klávesu, doporučuji při palbě (mezerník) vyvinout co nejvyšší možnou frekvenci kliků, protože je to potom mnohem výhodnější než jen klávesu držet. Ale pozor, tato gamesa vás může opravdu vtáhnout do děje, tak si hned nezničte klávesnici :-)

Co dodat? Stahujte…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Incro | 25.06.07 v 21:31

Super :-)

mr.cihla | 25.06.07 v 21:06

Aha, ted sem dlabal na to, sejmout vsechny a fakt je to primitivni:D Hned je mi lip

mr.cihla | 25.06.07 v 20:58

Vy ste hrozny! Zase ste me vyhecovali a uz jedu znova, pockejte:D

Radsi dete hrat AdNauseam:-P

Incro | 25.06.07 v 20:27

Chápu... Je to opravdu dost krátké (ale když se podíváš na příspěvek od Mr.Cihly, tak vidíš, že ne zrovna každý to dohraje za 10 minut), navíc v budoucnosti by měla vyjít i plná free verze, kde bude levelů určitě více ;-)

Alhamain | 25.06.07 v 19:50

Je to triviální, pokud se seberou všechny bonusy. Samozřejmě už není triviální nenechat nikoho proletět. A je to hodně krátké demíčko, zpětně si říkám, že ani nestálo za stažení...

Incro | 25.06.07 v 16:49

Jj... jen lítat a střílet, sbírej všechny bonusy na které narazíš a uvidíš že to půjde ;-)

mr.cihla | 25.06.07 v 12:40

JEDNODUCHY? Ja letim minutu a sem det! jedine ze by tam byla naka jina moznost, nez litat a strilet...ja sem objevil jen sipky a strelbu...


galerie

Cloudburst Cloudburst Cloudburst

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce