recenze

Clean Asia

Clean Asia

Pokud máte rádi vize alternativních budoucností, tak věřte, že Clean Asia je jedna čistá alternativa. Vrhněte se do víru atmosferických bitek, se skvěle designovanou grafikou a výbornou hudbou. Vyberte si jednoho z několika pilotů a bojujte za čistou Asii!
Během několika let se lidstvo zmilitarizovalo, vynalezlo několik naprosto odlišných zbraní a v sadistickém útoku se vrhlo na Asii. Vy jako zachránce v pravý čas se svou malou vesmírnou lodičkou musíte osvobodit asijské země od nadvlády sadistické milice na létajících strojích.
Dost příběhu, při prvním shledání se hrou vás jistě překvapí originální grafický design. Změť světélkujících projektilů, lodí a pozadí si téměř koleduje o váš epileptický záchvat!
Hlavní nápad a hratelnost není ovšem v grafice. Na výběr máte několik odlišných pilotů, jejich strojů, které mají neskutečně odlišné vlastnosti, čímž vlastně při každé změně lodě měníte i herní mechanismus. Jedna z lodí kupříkladu pohlcuje vybuchlé částice z vašich zničených nepřátel a vy je můžete vrhat zpět na další nepřátelské soldáty. Další lodička je klasická střelecká, kde máte na výběr z několika laserových projektilů, čímž opět ničíte protivníka:) Paradoxní je, že všechny typy vámi vybraných lodí vypadají stejně, a to jako bílá kulička.
Vynikající je taky zvuková a hlavně hudební stránka hry. V každé z map vám hraje jiný styl a undergroundové muziky!
Ve výsledku se tedy jedná o vynikající hru řadící se do chlívečku "vesmírné střílečky". Užijte si hraní!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Clean Asia Clean Asia Clean Asia

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce