recenze

Clan Bomber

Clan Bomber

Po dlouhé době vám přinášíme velice povedenou variaci na legendární Dynu Blaster a musím říci, že v celku povedenou a jistě vám nemusím popisovat, co bude vaším úkolem. Máte-li rádi tento typ her, tak rozhodně stahujte!
Hry jako Dyna Blaster, nebo její pozdější potomek Atomic Bomberman jistě nemusím představovat. Jistě všichni víme o co se jedná. Pomocí své postavičky se co nejrychleji prosekat různými překážkami a poté již zničit nepřátele. Clan Bomber je akčnější variantou výše zmiňovaného Atomic Bombermena. Grafikou, hratelností a ostatními parametry si mohou vesele konkurovat. Je tu však jeden podstatný rozdíl. Clan Bomber je poskytován zcela zdarma, takže si jej může zahrát opravdu každý. Hra se odvíjí v rychlém tempu, nedá vám ani na okamžik vydechnout. Můžete si zvolit, zda chcete hrát proti počítači, nebo proti reálným protivníkům. Na výběr máte také z několika desítek map. Pokud by vám ani takové množství nestačilo, můžete si pomocí přiloženého editoru vytvořit vlastní. Celkově bych hodnotil jako velice zdařilý klon ověřené klasiky, který se pro svou dostupnost dostane ke každému milovníkovi obdobně laděných her. Mějte se! :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

sepp1 | 31.03.07 v 21:52

Nejlepší hra této kategorie....opravdu stojí za zkoušku....hlavně na zajezdy (chata, prarodiče atd.) s komplem a více než 2 lidmi...:-D


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce