recenze

Chronos: A Tapestry of Time

Chronos: A Tapestry of Time

Takže začneme tradičně... :-) Pro velké překvapení je tady další vesmírně-destruktivní záležitost, zápolící o své místo na světě s bandou podobných gamesek v soutěži Retro Remakes 2006. Nutno ovšem podotknout, že Chronos: A Tapestry of Time se jeví ze všech podobných "zkopčenin" asi nejlépe.
Co tak asi napsat objevného o této hře, když záležitostí s podobnými motivy je Freegame.cz plná? Aby bylo jasno, Chronos se zpočátku netváří ani moc akčně - teprve když nahodíte vyšší obtížnost, sem tam se vám stane, že vás někdo trefí fázerem či nedejbože sestřelí, když se třeba drbete za uchem. Co se herní náplně týče, jedná se o klasický horizontální průlet neméně klasickými vesmírnými kulisami, které jsou stejné snad od dob, co jeden šikovný pán vyrobil první osmibit. Ať už si říkáte "bohužel" nebo naopak "bohudík" - faktem je, že to do určité míry vývojářům prochází dodnes, byť už na tom nikdo nevydělává majlant.

Co tak ještě dodat...? Chronos: A Tapestry of Time je zejména na vyšších obtížnostech velmi solidně hratelná, navíc poměrně dlouhá a z hlediska atmosféry velmi pěkně graficky ošetřená (souzeno samozřejmě podle nostalgického faktoru) záležitost, jakých tady na druhou stranu máme tuny. Je to na vás, přátelé...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Chronos: A Tapestry of Time Chronos: A Tapestry of Time

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce