recenze

Chromium B.S.U.

Chromium B.S.U.

A máme ho tu zase! Ptáte se koho? No přece legendární gamesku Disasteroids nebo ještě lépe řečeno jeho další klon. Kromě vydatné grafiky lze počítat i se slušnou hratelností a o tu přece jde nebo snad ne :) ?
Jak by měla vypadat dokonalá hra? Zřejmě by měla mít krásnou grafiku, přítomna by měla být vhodná doprovodná hudba a zvuky realistické.Vše perfektně sladěno by doprovázelo neotřelý nápad autorů.Podle takového měřítka není Chromium dokonalou hrou, protože zde chybí ten neotřelý nnápad. Na stejné téma, na jaké je zpracováno Chromium již byly vyvtvořeny desítky her od těch nejstarších dob herního průmyslu vůbec. A co že tedy je námětem Chromia? Vaše role je prostá. Při letu vesmírem se proti vašemu letadlu vrhají roje nepřátel, které se vás naží zlikvidovat. Samozřejmě, že vy jako jako zkušený pilot-střelec se nenecháte zastrašit množstvím nepřátel a trpělivě budete během svého letu zlepšovat své možnosti ať už střelecké, tak i obranné. Všechny tyto upgrady potkáváte v podobě lebek čí tučňáků. Ale ani potom není s protivníky legrace! Je jcih skutečně dost! Nedejbože, abyste se pokusili ošidit hru a nechat útočníky proletět kolem sebe a ztratit se v širém kosmu. V takovém případě totiž platí, že každý unikly koráb = minus jeden váš život. K dispozici máte 4 životy, během cesty můžete jejich stav doplňovat. Chromium B.S.U. je skutečně obtížná hra, ale je nádherně vyvedená a s klidným svědomým mohu říci, že je celkově zábavná.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

jerrikX | 09.09.02 v 15:12

zahrajeme uvidime vyzera to vsak pekne, zatial

Hynek Žalčík | 07.09.02 v 23:19

No, vis, byly tu v Praze a okoli takove mensi potucky vody.. no, jeden takovy nam zpusobil nemale potize, prestoze me nezasahl osobne, strhl most, prerusil vedeni telefoni linky, a aby toho nebylo malo, ponicicl ustrednu.
Pravdou je, ze jsem mohl spravovat web od 2.9 od zastupce, ale jeste zbylo tolik prace a uklizeni u znamych i ve meste, ze jsem na to nemel ani pomysleni, a pomahal tam, kde to bylo nejvice potreba..

Agile | 03.09.02 v 23:40

Hej, Hynku, zijes jeste? Co tak nejakej update, je to tu strasne zabity...


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce