recenze

Chicken Farm

Chicken Farm

Pokud se Vám líbil nedávno vydaný Sven Zwo, tak tu pro vás dnes máme jeho předělávku v podobném stylu jako Moorhuhn. A věřte, že je na co se těšit!
Jak je již skoro pravidlem, každá hra má i svoji erotickou předělávku. Ale co byste nevěřili, tuto rádoby předělávku má i v podstatě Moorhuhn. Vy, jakožto statný kohout Frikky budete mít za úkol obhospodařovat své slepičky.

Nepřipomíná vám to náhodou nedávno vyšlého Svena Zwo? Ale aby to nebylo tak jednoduché, tak vám tento již náročný úkol budou stěžovat slepice masochistky, které vaše tokání náležitě neocení a spíš si po vás poskáčou, čímž jste na chvíli mimo provoz. Poznáte je úplně jednoduše celé jsou oblečeny v černé kůži a vypadají spíš jako pouliční rváči. Druhou věcí, která již nebude tolik vadit, ale bude spíš brzdit je nedostatek prezervativů po pár obhospodařených slepičkách. Ty se však dají doplnit velmi jednoduše. Na obrazovce kliknete na balík popcornu (kam to ty slepice neschovají, že?) a můžete pracovat v klidu dále. Teď se dostáváme k ovládání.

To je úplně jednoduché levým tlačítkem myši sbíráte popcorn, chodíte s kohoutem nebo rychlým klikáním obhospodařujete slepici a pravým tlačítkem sbíráte kohoutka, kterého můžete posadit třeba na auto o patro výš. Pokud se chcete máte zrovna dlouhou chvíli a potřebujete zabavit, můžu vám hru jen doporučit, protože se při ní skvěle odreagujete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

X | 01.03.04 v 11:19

Nečum

Honza | 12.12.03 v 16:21

This game is ,,SUPER"

marsee | 20.06.03 v 12:08

je to fakt perfektní hra, sice vas po par hrach omrzí ale zabavíte se..doporučuji

kateřina | 19.03.03 v 15:02

ahoj jak se jmenuješ ja katka ahojdy

jakub | 12.03.03 v 14:36

čau


galerie