recenze

Chicken 2

Chicken 2

Co říkáte na lov kuřat? No, raději to nezkoušejte. Nebo dopadnete stejně, jako hrdina hry! Aneb, jak se nemají lovit kuřata! Hra sice nevyniká nejlepší grafikou, nemá propracovanou hratelnost, ale na chvilkové pobavení je ideální...
Pokud patříte mezi útlocitné povahy a hlavně milovníky zvířat (především pak kuřat), určitě si tuto hru neoblíbíte. Pokud se na druhou stranu směle řadíte mezi ty šílence, kteří prostě musí aspoň jednou za den něco (nebo někoho) pořádně zmasakrovat, až bude krev a maso lítat nebo jen z nějakého nepochopitelného důvodu nepřekonatelně nesnášíte kuřata, budete tuto hru možná milovat.

Nejde v ní totiž o nic jiného, než co nejefektivněji a nejbrutálněji rozsekat co možná největší množství nebohých kuřat, která jen bezmocně pobíhají z jedné strany monitoru na druhou. K dispozici máte je jednu zbraň, zato však patří mezi klenoty pozemní pěchoty. Něoc na způsob tříštivých granátů se rozprskne na slušnou vzdálenost a rozmetá nebo spálí všechno, co se zrovna v dané oblasti nacházelo. Zatím se to zdá jednoduché? Tak na to pozor! Kuřata se sice nebrání, ale zato jsou zatraceně rychlá a s ohledem na to, že prohrát lze: a) tak, že kuře z jakékoli strany přeběhne živé na druhou stranu, b) dojde vám čas. Ten plyne sám o sobě rychle a s každým výstřelem ztratíte ještě vteřinu navíc, takže metoda a la kulomet tady moc uplatnění nenajde. Naštěstí existuje možnost, jak hru prodloužit a přitom si nahrabat slušné body. Stačí jen ve vzduchu zachytit modrý krystal, který občas z nějakého kuřete vyletí.

Je sice příjemné vědět, že tato eventualita ve hře existuje, ale obávám se, že ji až tak často nevyužijete. Hra totiž běží pekelně rychle a tápání s myší po obloze déle než dvě vteřiny, spojené s chytáním už tak dost malého krystálku může být osudné. Chicken 2 tedy rozhodně nenabádá k přemýšlení, ale jako vcelku brutální relax obstojí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Bob | 10.01.03 v 19:29

nejde mi to spusti, krysa jedna:(


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce